Urmatorul iPhone de 4 inch al Apple va viza utilizatoarele

femeie-cu-iPhone

Rapoartele recente au indicat ca Apple ar putea intrerupe productia lui iPhone 5c de anul viitor.

In cazul in care rapoartele se dovedesc a fi adevarate, atunci oprirea productiei lui 5c va face ca 5S sa fie singurul telefon al Apple care dispune de un display de 4 inch.

Acum, zvonurile din lantul de aprovizionare din China al Apple sugereaza ca gigantul din Cupertino planuieste sa lanseze un nou model de 4 inch care poate fi asteptat sa se lanseze abia in a doua jumatate a anului viitor.

Gforgames care a citat o publicatie chineza sugereaza ca presupusul model de 4 inch al Apple va fi concentrat in mare parte pe utilizarea cu o singura mana si va viza, de asemenea, utilizatorii de sex feminin. Pentru a pune acest lucru in perspectiva, Apple a lansat iPhone 6 care dispune de un ecran mare de 4,7 inch si 6 Plus cu un display de 5,5 inch.

CITESTE SI:  Ce pret are varianta Performance a masinii electrice Tesla Model 3

Ca si acum, detaliile legate de presupusul nou model de smartphone Apple de 4 inch sunt limitate. In cazul in care zvonurile se dovedesc adevarate, va fi interesant de vazut cum isi va reproiecta Apple smartphone-ul sau de 4 inch deoarece compania a avut deja iPhone 5, 5c si 5s cu ecrane de 4 inch.

Joi, un raport a sustinut ca furnizorul taiwanez Pegatron ar putea obtine 50% din totalul repartizarii Apple pentru urmatoarea generatie de iPhone, asteptat sa debuteze anul viitor in luna septembrie.

CITESTE SI:  Televizorul 4K OLED de 77 inch al LG are un pret socant

Raportul a citat un comentariu adresat clientilor de catre un brokeraj european care a spus: “Pentru urmatorul ciclu de produse, iPhone 6S – probabil lansat in luna septembrie 2015, noi credem ca pentru prima data in istoria iPhone-ului, Pegatron va deveni principala sursa de asamblare, cu mai mult de 50% din alocarea de 4,7 inch”.

Datele publicate la inceputul acestei saptamani au sustinut ca compania este pe cale sa aiba vanzari record datorita vanzarilor lui iPhone 6 si iPhone 6 Plus pe pietele majore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *