Urmatorul iPhone de 4 inch al Apple va viza utilizatoarele

femeie-cu-iPhone

Rapoartele recente au indicat ca Apple ar putea intrerupe productia lui iPhone 5c de anul viitor.

In cazul in care rapoartele se dovedesc a fi adevarate, atunci oprirea productiei lui 5c va face ca 5S sa fie singurul telefon al Apple care dispune de un display de 4 inch.

Acum, zvonurile din lantul de aprovizionare din China al Apple sugereaza ca gigantul din Cupertino planuieste sa lanseze un nou model de 4 inch care poate fi asteptat sa se lanseze abia in a doua jumatate a anului viitor.

CITESTE SI:  COO-ul Facebook spune ca inlaturarea criptarii ii va ajuta pe teroristi

Gforgames care a citat o publicatie chineza sugereaza ca presupusul model de 4 inch al Apple va fi concentrat in mare parte pe utilizarea cu o singura mana si va viza, de asemenea, utilizatorii de sex feminin. Pentru a pune acest lucru in perspectiva, Apple a lansat iPhone 6 care dispune de un ecran mare de 4,7 inch si 6 Plus cu un display de 5,5 inch.

Ca si acum, detaliile legate de presupusul nou model de smartphone Apple de 4 inch sunt limitate. In cazul in care zvonurile se dovedesc adevarate, va fi interesant de vazut cum isi va reproiecta Apple smartphone-ul sau de 4 inch deoarece compania a avut deja iPhone 5, 5c si 5s cu ecrane de 4 inch.

CITESTE SI:  VIDEO: Un concept video ne arata cum ar putea functiona caracteristica Force Touch pe iPhone

Joi, un raport a sustinut ca furnizorul taiwanez Pegatron ar putea obtine 50% din totalul repartizarii Apple pentru urmatoarea generatie de iPhone, asteptat sa debuteze anul viitor in luna septembrie.

Raportul a citat un comentariu adresat clientilor de catre un brokeraj european care a spus: “Pentru urmatorul ciclu de produse, iPhone 6S – probabil lansat in luna septembrie 2015, noi credem ca pentru prima data in istoria iPhone-ului, Pegatron va deveni principala sursa de asamblare, cu mai mult de 50% din alocarea de 4,7 inch”.

CITESTE SI:  Apple incearca sa convinga Samsung sa reduca pretul displayurilor OLED, se pare

Datele publicate la inceputul acestei saptamani au sustinut ca compania este pe cale sa aiba vanzari record datorita vanzarilor lui iPhone 6 si iPhone 6 Plus pe pietele majore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *