fbpx

Urmareste eclipsa solara din 2017 live cu Twitter

Urmareste eclipsa solara din 2017 live cu Twitter

Milioane de oameni din Statele Unite depind de The Weather Channel si weather.com pentru prognozele lor zilnice, stiri despre vreme si ultimele stiri despre sanatate si calatorii. Iar pe data de 21 august, acestia vor putea experimenta o eclipsa solara ca nicicand inainte.

Twitter a lucrat din greu pentru a deveni un nume recunoscut in spatiul online de streaming. Compania a gazduit transmisii pentru orice, de la dezbateri prezidentiale la emisiuni de premii de la Hollywood.

CITESTE SI:  De ce compania de smartphone-uri ZTE si-a suspendat activitatile principale

Twitter a incheiat acum un parteneriat cu The Weather Channel pentru a le permite utilizatorilor sai sa urmareasca eclipsa solara din 2017 live. Va exista o transmisiune live pe Twitter care le va permite spectatorilor sa urmareasca eclipsa solara.

Twitter nu este singura companie care va transmite online eclipsa solara din 2017. CNN si NASA vor oferi ambele propriile transmisiuni. Twitter are totusi o abordare usor diferita a transmisiunii.

CITESTE SI:  Ce pret are serviciul Amazon care ofera muzica la calitate incredibila

Transmisiunea live pe care Twitter a pregatit-o in parteneriat cu The Weather Channel va urmari eclipsa solara din 2017  peste Statele Unite. Vanatorii de Soare de la The Weather Channel se vor opri in 10 locatii din tara, printre care se numara Stanley, Idaho, Hopkinsville, Kentucky, McMinnville, Oregon, Nashville si Tennessee.

Transmisiunea live va contine secvente video filmate cu drona, secvente hiperlocale, actualizari live de la grupurile de vizionare, emisiuni cu concursuri si chiar o etalare Red Bull Cliff Diving.

CITESTE SI:  In ce loc de pe Marte va amartiza sonda celor de la NASA

Tweet-urile vor fi afisate in mod aleatoriu prin transmisiune. Utilizatorii de Twitter de pe glob vor putea sa urmareasca aceasta transmisiune live unica a eclipsei solare din 2017 incepand cu ora 12:00 PM ET (Eastern Time) pe data de 21 august. Cei care vor o experienta de vizionare mai conventionala pot urmari transmisiunea live a CNN cu eclipsa solara.