Update-ul iOS 11 al Apple lasa in urma unele iPhone-uri si iPad-uri din cauza evolutiei aplicatiilor

Update-ul iOS 11 al Apple lasa in urma unele iPhone-uri si iPad-uri din cauza evolutiei aplicatiilor

Viitorul update iOS 11 va marca sfarsitul nu numai al aplicatiilor pe 32 de biti, dar si mostenirii dispozitivelor pe 32 de biti. Asta inseamna ca proprietarii care inca folosesc iPhone 5, iPhone 5c si a patra generatie a iPad-ului vor fi lasati in urma – sau fortati sa-si cumpere dispozitive Apple mai noi.

Stim ca Apple i-a incurajat pe dezvoltatori sa-si actualizeze aplicatiile si sa le transforme in 64 de biti. Compania a impins in fata aplicatiile 64 de biti de ceva vreme dar, cu iOS 11, se pare ca Apple depune si mai mari eforturi, pentru ca se pare ca update-ul lor va lasa in urma unele iPhone-uri si iPad-uri mai vechi.

CITESTE SI:  VIDEO: Lenovo are o tableta care poate fi pliata intr-un smartphone cu doua displayuri

In cea mai mare parte, Apple a fost destul de amabila in a-si actualiza dispozitivele mai vechi la cea mai noua versiune a sistemului de operare. Cu toate acestea, cu anuntul lui iOS 11 si trecerea la arhitectura pe 64 de biti, asta inseamna ca dispozitive precum Apple iPhone 5, iPhone 5c si cea de-a patra generatie a iPad-ului vor fi lasate in urma si nu vor primi update-ul.

CITESTE SI:  MediaTek Helio X20 atinge scoruri record pe GeekBench

Cum am spus, acest lucru nu ar trebui sa fie o surpriza, avand in vedere ca aceasta este directia catre care Apple se indreapta de ceva vreme deja, asa ca pentru cei care inca folosesc dispozitive mai vechi, poate este timpul sa-si actualizeze iPhone-urile si iPad-urile cu altele mai noi sau cel putin sa se impace cu ideea ca nu vor vedea iOS 11 pe dispozitivele lor.

CITESTE SI:  BMW va aduce asistentul virtual Alexa in masinile sale anul viitor

Acestea fiind spuse, aceste iPhone-uri ai iPad-uri Apple mai vechi vor continua sa functioneze foarte bine cu iOS 10.3.2 sau oricare ultima versiune de iOS 10 ruleaza, dar sa nu va asteptati ca veti putea folosi ultimele caracteristici ale sistemului de operare iOS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *