fbpx

Update-ul iOS 11.3 afecteaza si inlocuirile originale ale displayurilor iPhone-urilor

Update-ul iOS 11.3 afecteaza si inlocuirile originale ale displayurilor iPhone-urilor

Ca urmare a faptului ca cel mai recent update iOS poate strica iPhone-ul al carui display a fost inlocuit cu unul neoriginal, reparatorii se confrunta cu o problema diferita si mai subtila: daca puneti un alt display original de la Apple pe un iPhone 8, 8 Plus sau X, telefoanele nu vor mai putea sa-si regleze automat luminozitatea, pentru ca senzorul de lumina ambientala nu va mai functiona.

Acum ceva timp, am informat ca, din cauza unui update la iOS 11.3, utilizatorii de iPhone-uri – care si-au inlocuit displayurile iPhone-urilor la centrele de reparatii neautorizate de Apple – au descoperit ca displayurile touchscreen au fost dezactivate.

CITESTE SI:  Aplicatia Duolingo de invatat limbi straine adauga un curs de mandarina

Probabil ca acest lucru s-a intamplat din cauza utilizarii unor displayuri neoriginale, dar se pare ca aceasta problema afecteaza si piesele de schimb originale.

Retineti ca exista unele centre de reparatii terte care pot intra in posesia componentelor oficiale si originale, asa ca in acest caz vorbim despre centre de reparatii care au reparat iPhone-urile folosind displayuri originale.

CITESTE SI:  Cum vrea Amazon sa imbunatateasca boxele inteligente Echo

Acest lucru a fost confirmat de comunitatea de reparatii si de cei de la Engadget care au testat acest lucru ei insisi, inlocuind displayurile originale intre iPhone-uri nou-noute, iar senzorul de lumina ambientala nu a mai functionat mai apoi, probabil si update-ul iOS 11.3 a fost de vina.

Compania Apple este cunoscuta pentru faptul ca ingreuneaza companiilor de reparatii terte repararea produselor sale, cerand de obicei clientilor sa trimita telefoanele la un magazin Apple oficial.

CITESTE SI:  Cam ce aplicatie ar lansa Apple pentru Windows

Cu toate acestea, avand in vedere ca reparatiile iPhone-urilor in afara garantiei pot fi destul de costisitoare prin canalele oficiale, nu este surprinzator faptul ca clientii s-au indreptat catre alternative mai ieftine. Apple nu a raspuns inca la aceasta problema, dar daca istoria se repeta, nu ne-ar surprinde faptul ca vor aparea procese si dari in judecata.