fbpx

Unii nu vor ghici ce curata China din cauza coronavirusului Wuhan

Unii nu vor ghici ce curata China din cauza coronavirusului Wuhan

Coronavirusul Wuhan care a inceput in China pare o epidemie destul de greu de controlat si gestionat, iar autoritatile din acea tara depun toate eforturile pentru a preveni raspandirea acestuia. Acum au venit cu ideea de a curata ceva anume pentru a reduce raspandirea.

In acest moment, nu exista un tratament sau un vaccin definitivat oficial pentru coronavirusul Wuhan, dar cercetatorii depun eforturi care par promitatoare.

Din pacate, pana la dezvoltarea unui vaccin, trebuie sa ne mentinem sanatosi printr-o curatenie si o igienizare exemplare. Acesta este motivul pentru care nu este o surpriza sa aflam ca, in China, tara si-a intensificat eforturile de reducere a raspandirii coronavirusului prin curatenie si igienizare pentru a reduce riscurile de infectare.

CITESTE SI:  iPhone 7 Plus a fost al doilea cel mai bine vandut smartphone din China anul trecut

Deoarece banii circula foarte usor de la om la om, nu este surprinzator ca multi considera ca pot transmite coronavirusul Wuhan. Din acest motiv, in China se doreste curatarea banilor.

CITESTE SI:  Compania cu sistemul care detecteaza in cateva clipe coronavirusul Wuhan la pacienti

Pe langa eforturile de curatare si igienizare a banilor, Banca Populara din China va aloca, de asemenea, 600 de miliarde de yuani (aproximativ 85,9 miliarde de dolari) in bancnote noi pentru Hubei care este epicentrul coronavirusului Wuhan.

Potrivit lui Fan Yifei, viceguvernatorul Bancii Populare din China: “Banii din zonele cheie afectate de coronavirusul Wuhan vor fi curatati si igienizati cu raze ultraviolete sau incalziti si izolati timp de cel putin 14 zile, inainte de a fi pusi din nou in circulatie”.

CITESTE SI:  Cum au reusit niste elevi din Japonia sa participe la serbarea de absolvire

De asemenea, Banca Populara din China va sfatui creditorii comerciali sa incerce sa separe banii cash de spitale si piete alimentare. In plus, banii cash care au circulat in zone mai putin riscante vor fi pusi in carantina timp de o saptamana.