fbpx

Unele trackere de torrent se pare ca au interzis Windows 10

Unele trackere de torrent se pare ca au interzis Windows 10

Potrivit unui sondaj recent, s-a descoperit ca majoritatea utilizatorilor Windows 10 sunt destul de incantati de acest sistem de operare.

Acestea fiind spuse, daca folosesti torrent, exista sanse ca tracker-ul tau de torrent sa fi interzis sistemul de operare Windows 10.

Asta potrivit unei stiri de TorrentFreak care raporteaza ca, din cauza ingrijorarilor legate de intimitate, exista unele trackere de torrent care au interzis acest sistem de operare Windows 10.

Unul dintre acele trackere torrent este iTS in care acestia au scris, “Din pacate, Microsoft a decis sa revoce orice fel de protectie a datelor si sa inscrie orice pot aduna acestia nu numai de la ei, ci si de la alti utilizatori. Unul dintre acelea este cea mai mare companie anti-piraterie denumita MarkMonitor. Printre alte lucruri, Windows 10 trimite continutul disk-urilor tale locale direct catre cele ale serverelor lor. Evident, s-a mers prea departe, iar acest lucru este o amenintare serioasa pentru site-uri ca ale noastre, tocmai de aceea trebuie sa luam masuri”.

CITESTE SI:  40% dintre companii vor trece la Windows 10 chiar din acest an
CITESTE SI:  Telefonul Nokia 3310 cu 4G LTE a fost lansat

Pentru cei care nu sunt familiarizati, Microsoft si-a actualizat recent termenii si conditiile si, desi astfel de update-uri au loc din cand in cand, ultimul update pare sa indice ca Microsoft poate sa-ti monitorizeze constant calculatorul Windows 10 pentru potentiale aplicatii piratate si le poate chiar dezactiva.

Este adevarat ca pirateria este un lucru rau, dar este usor de inteles de ce unii se simt de parca cineva le invadeaza intimitatea.

CITESTE SI:  Microsoft lanseaza Windows 10 S pentru a concura cu Chrome OS

In orice caz, alte trackere de torrent, cum ar fi BB si FSC, se spune ca iau in considerare o interzicere similara cu cea a iTS, asa ca, in caz ca folosesti vreunul dintre aceste trackere torrent si ai sistemul de operare Windows 10 instalat, ai putea vrea sa tii minte asta.