fbpx
Unde un om zburator a zburat in calea avioanelor

Unde un om zburator a zburat in calea avioanelor

Doua echipaje separate de piloti au raportat ca au observat un om zburator care zbura cu un propulsor personal la acelasi altitudine ca ei si care putea reprezenta un pericol pentru cei din acele avioane.

Se pare ca pilotii nu trebuie sa se ingrijoreze doar din cauza altor avioane de pe cer sau din cauza dronelor. Acum mai exista si oamenii zburatori care zboara cu propulsoare personale.

Conform unei stiri recente, niste piloti de avioane care zburau langa Aeroportul International Los Angeles au raportat ca au observat un om zburator zburand cu un propulsor personal langa aeroport.

CITESTE SI:  Ce a reusit recunoasterea faciala in Statele Unite recent

Potrivit unei declaratii emise de FAA (Administratia Federala de Aviatie) din Statele Unite: “Doua echipe de zbor separate au raportat ca au observat un om zburator zburand cu un propulsor personal, in timp erau in proces de aterizare pe aeroport duminica”.

Nu au fost impartasite alte informatii, dar avand in vedere ca doua echipaje separate de piloti de avioane ale companiei aeriene au raportat incidentul, pare putin probabil ca acele echipaje de piloti de avioane au confundat acel om zburator cu altceva.

CITESTE SI:  Un barbat a platit pentru ca i-a impuscat drona vecinului

Ceea ce este deosebit de interesant si destul de ingrijorator in legatura cu acest incident este faptul ca acel om zburator a fost observat la aceeasi altitudine ca cea a avioanelor, adica in jur de 1000 de metri.

CITESTE SI:  De-asta CEO-ul companiei Boeing demisioneaza

Trebuie remarcat faptul ca majoritatea designurilor de propulsoare personale nu pot atinge o astfel de altitudine. Yves “Jetman” Rossi, o persoana cunoscuta pentru pilotarea de propulsoare personale, are aceste capabilitati, dar el desfasoara de obicei aceste zboruri in medii extrem de controlate si care implica de obicei sa fie lansat dintr-un elicopter. In acest moment, FAA si FBI ancheteaza situatia pentru a afla identitatea omului zburator care a perturbat avioanele din Los Angeles.