fbpx

Unde poti descarca fisiere CIA declasificate despre OZN-uri

Unde poti descarca fisiere CIA declasificate despre OZN-uri

Conform unei noi stiri, CIA a declasificat mii de documente referitoare la OZN-uri, unele datand din anii ’80, la indemnul unei publicatii. Acea publicatie ofera acum pentru descarcare fisiere PDF cu acele documente declasificate.

Are guvernul din Statele Unite cunostinte despre OZN-uri pe care le tine in sertar? Exista lucruri clasificate? Acestea sunt intrebari aflate in mintea multor oameni de zeci de ani.

Dar exista o stire interesanta pentru pasionatii de OZN-uri. Datorita muncii celor de la The Black Vault, s-a lansat o arhiva de fisiere PDF descarcabile care contine fisiere PDF de la CIA referitoare la Fenomene Aeriene Neidentificate, cum prefera CIA sa le numeasca.

CITESTE SI:  Google ii plateste companiei Apple miliarde de dolari doar pentru a ramane motorul de cautare implicit

Acestea sunt fisiere PDF declasificate care pot fi descarcate, iar unele dintre ele dateaza din anii 1980. Vorbind pentru publicatia Motherboard din Statele Unite intr-un e-mail, fondatorul The Black Vault, John Greenwald Jr., a dezvaluit ca au fost necesare circa 10.000 de cereri in temeiul Legii Libertatii Informatiei pentru ca aceste documente sa fie declasificate.

CITESTE SI:  Cum au fost furate 500MB de date de la un laborator al NASA

“In urma cu aproximativ 20 de ani, am muncit ani de zile pentru a obtine documente OZN suplimentare de la CIA. In cele din urma, CIA le-a declasificat. Mi-a fost adusa o cutie cu cateva mii de pagini si a trebuit sa le scanez pe fiecare”.

Dar daca exista sau nu viata nepamanteana este o alta poveste. Totusi, aceste documente declasificate probabil vor fi descarcate si lecturate cu interes de oamenii care doresc acces la cunostintele CIA referitoare la OZN-uri.

CITESTE SI:  VIDEO: Motivul aparitiei luminii albastre pe cerul din New York

Desigur, avand in vedere volumul colosal de fisiere PDF, va dura ceva timp pana cand vor fi lecturate acele mii de fisiere PDF. Ce parere ai despre aceasta stire? Crezi ca acele fisiere declasificate de CIA despre OZN-uri vor fi revelatoare pentru comunitatea pasionatilor de OZN-uri?

 

Facebook