fbpx

Unde poti chema o masina Uber prin apel telefonic

Unde poti chema o masina Uber printr-un apel telefonic

Pana acum, daca doreai sa chemi o masina Uber la locatia ta pentru a te transporta intr-un anumit loc, trebuia sa folosesti aplicatia pusa la dispozitie de Uber. Dar Uber testeaza si chemarea masinii printr-un apel telefonic. Astfel, chiar si cei care nu detin smartphone-uri vor putea folosi serviciul de ride-sharing pentru a chema o masina.

In functie de varsta pe care o ai, s-ar putea sa-ti amintesti ca, daca doreai in trecut sa chemi un taxi la locatia ta, una dintre modalitati era sa efectuezi un apel telefonic la compania de taxi.

CITESTE SI:  De ce Rusia ridica interdictia asupra Telegram, aplicatia de mesagerie

Desigur, in ziua de azi exista aplicatii care ofera localizare mai precisa pentru ca tie si soferului taxiului sa va fie mai usor. Insa compania pare sa vrea sa se intoarca la vremurile acelea in care trebuia sa efectuezi un apel telefonic.

Conform stirilor, Uber va efectua un test in care le va permite utilizatorilor sa cheme o masina Uber sunand la un numar. Cand apelantul se conecteaza, acesta va fi pus in legatura cu un operator uman, apelantul va spune unde doreste sa mearga si va oferi detaliile de plata.

CITESTE SI:  LG K8 a fost dezvaluit si va fi lansat in Europa

Apoi, apelantul va primi prin SMS detalii precum numele soferului, numarul masinii si altele. Desi acest lucru poata parea un regres si o intoarcere in timp, putem intelege ce intentioneaza compania.

Desi putem presupune ca toti avem smartphone-uri, prin crearea unei modalitati low-tech de a chema o masina Uber, serviciul se deschide astfel catre mai multi clienti care s-ar putea sa nu aiba smartphone.

CITESTE SI:  Samsung a primit aprobarea de a-si testa masinile fara sofer pe drumurile publice din Coreea de Sud

De asemenea, compania nu va taxa clientii suplimentar pentru utilizarea acestui serviciu, dar tarifele obisnuite legate de apelurile telefonice ar trebui sa se aplice in continuare.

Momentan, functia de apel telefonic este testata doar in statul Arizona din SUA. Asa ca, daca locuiesti in acel stat, poti efectua un apel telefonic la 1-833-USE-UBER daca vrei sa testezi functia pentru a chema o masina prin acest serviciu de ride-sharing.