fbpx

Unde ofera Distileria Macallan de whisky tururi 4D in VR

Unde ofera Distileria Macallan de whisky tururi 4D in VR

In luna iulie, Macallan, cel mai apreciat whisky din malt de orz, isi aduce noua distilerie scotiana si in restul lumii. Cel putin in VR.

Turul Macallan Distillery Experience ajunge in orasul New York la timp pentru Ziua Nationala a whisky-ului scotian, prin primele experiente 4D VR de grup deschise consumatorilor vreodata.

Ti-ai dorit vreodata sa vizitezi distileria ta preferata de whisky fara sa fie nevoie sa mergi in Scotia? Distileria Macallan are o solutie pentru tine.

CITESTE SI:  Huawei P10 Lite este disponibil la precomanda pe evoMAG

Acum ofera tururi 4D VR ale spatiilor sale, tururi care vor indruma spectatorii prin procesul de producere a whisky-ului Single Malt.

Macallan Distillery Experience ofera tururi VR 4D nu numai pentru spatiile de productie, ci si pentru alte proprietati. Oamenii vor putea afla despre istoria distileriei, pe masura ce intra intr-o structura de proiectie care are dimensiunile de 15x15x15, iar un film de 360 de grade este expus pe peretii structurii.

CITESTE SI:  Leak-ul Piratii din Caraibe 5 a fost infirmat de CEO-ul Disney

Aceasta experienta multi-senzoriala 4D VR a fost prezentata in New York luna trecuta la un eveniment privat din Brooklyn. Turul 4D a fost apoi prezentat la Grand Central Station in perioada 25 iulie – 27 iulie, perioada in care cade ziua nationala a whisky-ului scotian.

Vizitatorii cu varste de 21 de ani si peste au putut explora Distileria Macallan la Grand Central Station in 4D si VR de la 11:30am pana la 7:30pm intre 25 iulie si 27 iulie.

CITESTE SI:  Care e cel mai ieftin smartphone 5G al Motorola

Acestia vor avea ocazia de a incerca mostre ale nou lansatului whisky Edition no.4 al distileriei, pe langa mancarurile traditionale scotiene.

Turul Macallan Distillery Experience va fi lansat la scara larga, astfel incat si cei care nu locuiesc in New York sa poata experimenta totul, prin smartphone-uri si alte dispozitive.