fbpx

Unde noul album al lui Drake doboara recorduri dupa recorduri

Unde noul album al lui Drake doboara recorduri dupa recorduri

Intr-un nou promo pentru noul album al lui Drake, Apple Music le permite utilizatorilor sa creeze propriile lor imagini bazate pe coperta noului album al cantaretului de rap. Acest lucru functioneaza prin incarcarea propriei fotografii si prin oferirea propriei semnaturi in locul lui Drake.

Drake nu este strain de stabilirea si doborarea de recorduri pe serviciile de streaming. Noul sau album de studio intitulat “Scorpion” este disponibil, iar Apple a confirmat ca Drake si-a doborat propriul record de prima zi pe Apple Music.

CITESTE SI:  Noua echipa hardware a Google isi va avea sediul in Shanghai

Scorpion a avut peste 170 de milioane de stream-uri in 24 de ore, mult mai multe decat recordul anterior de 89,9 milioane de stream-uri de prima zi stabilit de mix-ul More Life al lui Drake care a aparut anul trecut.

S-a intamplat ceva similar si pe Spotify, cel mai mare serviciu de streaming de muzica din lume. Scorpion a doborat recordul global anterior de prima zi de pe Spotify, acesta inregistrand 132.450.203 de stream-uri, cu pana la 50 de milioane de stream-uri mai multe decat recordul anterior al lui Post Malone.

CITESTE SI:  Un nou serviciu de streaming de jocuri ajunge pe Android

Datele vin de la trackerul SpotifyCharts.com, deoarece serviciul de streaming nu a confirmat numerele. Un reprezentant al Spotify a spus pentru Variety ca noul album al lui Drake a doborat recordul intr-o mare masura.

Desi pare putin probabil, daca albumul continua sa adune stream-uri la aceasta rata, ar ajunge la 1 miliard de stream-uri in prima saptamana si ar dobora inca unul.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi robotul mobil pentru locuinte al Amazon

Albumul Beerbongs & Bentleys al lui Post Malone a stabilit, de asemenea, acest record luna trecuta cu 411 milioane de stream-uri in prima saptamana. Nu sunt disponibile date de la alte servicii de streaming precum Tidal si Amazon, dar probabil ca s-a intamplat si acolo ceva similar, avand in vedere ca nimic nu pare sa stea in calea noului album al lui Drake.