Unde lanseaza Nissan propriul sistem de energie solara pentru locuinte

Unde lanseaza Nissan propriul sistem de energie solara pentru locuinte

Nissan este un jucator vechi pe piata masinilor electrice, iar acum, dupa lansarea masinii electrice Leaf reproiectate, compania a decis sa ofere o solutie totala de stocare a energiei solare la fel ca cea oferita de Tesla in Statele Unite.

Solutia va fi sustinuta de bateria pentru locuinte XStorage a Nissan, ca parte a schemei energetice pentru locuinte – Nissan Energy Solar. Avand in vedere vremea din Marea Britanie – acea tara innorata si cetoasa – nu pare a fi cel mai bun loc pentru a lansa un business care se invarte in jurul energiei solare.

CITESTE SI:  De ce Vevo isi inchide aplicatiile de pe aproape toate platformele

Dar aici producatorul celei mai bine vandute masini electrice a inceput sa vanda Nissan Energy Solar. Tesla a vandut mult timp bateriile sale Powerwall pentru solutiile de stocare a energiei pentru locuinte si a vandut recent panouri fotovoltaice pentru a oferi o solutie unica pentru cei care doresc sa-si treaca locuintele la energie solara.

Solutia Nissan Energy Solar a fost lansata pentru moment doar in Marea Britanie si le permite clientilor sa optimizeze modul in care proprietatile lor creeaza, stocheaza si consuma electricitate prin panouri solare, baterii si printr-un sistem de gestionare a energiei pentru locuinte.

CITESTE SI:  Aproape am primit un sistem dual camera pe Samsung Galaxy S8?

Nissan spune ca acest sistem poate duce la o reducere cu pana la 66% la facturile de energie electrica ale locuintei si ca vine cu capacitatea de a genera, stoca si gestiona electricitatea pentru utilizarea in timpul noptii, chiar si in zilele ploioase cu cerul acoperit de nori, cand soarele nu straluceste la potentialul maxim.

Clientilor li se va oferi posibilitatea de a alege sistemele de stocare a energiei pentru locuinte care folosesc baterii noi sau baterii reciclate de la masinile electrice Leaf ale Nissan.

CITESTE SI:  De ce telefoanele Huawei si ZTE au fost interzise la bazele militare ale Statelor Unite

Acestea din urma vor maximiza utilizarea materialelor reciclabile pentru o optiune mai sustenabila. Preturile pentru un sistem cu 6 panouri incep de la 3.881 de lire sterline, ceea ce inseamna putin peste 5200 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *