fbpx

Unde este disponibil Street View-ul serviciului Apple Maps

Unde este disponibil Street View-ul serviciului Apple Maps

Look Around – caracteristica Apple Maps care se aseamana cu Street View – a fost proiectata pentru ca utilizatorii serviciului de harti sa poata vedea o zona de la nivelul strazii.

La lansare si in perioada de testare beta a iOS 13, functia Look Around a serviciului de harti al companiei din Cupertino era limitata la anumite zone din SUA (zona golfului din California, Las Vegas si o parte din Hawaii), insa acum compania din Cupertino a adus caracteristica si in New York City si Los Angeles.

Una dintre caracteristicile definitorii ale serviciului Google Maps este Street View. Caracteristica Street View permite utilizatorilor sa arunce o privire asupra zonei de la nivelul strazii pentru a putea localiza magazine si repere.

CITESTE SI:  Cum imbunatateste Facebook serviciul Marketplace cu AI

Cu toate acestea, se pare ca serviciul Apple Maps se pregateste sa provoace Google cu propria sa caracteristica gen Street View care se numeste “Look Around”.

De fapt, daca locuiesti in New York City sau Los Angeles, afla ca acea caracteristica Look Around poate fi folosita acolo. Nu e surprinzator faptul ca Apple Maps inca nu a lansat functia Look Around in mai multe orase, avand in vedere ca ar trebui sa inceapa sa colecteze date, dar este un inceput.

CITESTE SI:  Ce companii vor sa investeasca in fondul SoftBank si in ce scop

Merita sa verifici acea caracteristica Look Around gen Street View daca esti un utilizator impatimit al serviciului de harti Apple Maps. Compania din Cupertino va lansa caracteristica in mai multe locatii in 2019 si 2020, asa ca americanii care nu locuiesc in New York City sau Los Angeles nu trebuie sa se ingrijoreze, deoarece Look Around va fi disponibila si in zonele lor in viitor.

CITESTE SI:  Mac mini M1 cu Windows virtualizat vs Surface Pro X cu Windows nativ. Care e mai performant

Intre timp, oamenii pot folosi Street View ca alternativa. Acestea fiind spuse, compania din Cupertino s-a descurcat bine imbunatatind Apple Maps de la lansarea serviciului de harti.

Exista o gramada de caracteristici noi care au fost adaugate de la debutul serviciului de harti, iar Apple Maps este mult mai precis decat in trecut. Deci cine s-a bazat in mod constant pe serviciul de harti al companiei Google, poate ca ar trebui ca acum sa incerce si Apple Maps si varianta sa a Street View.