fbpx

Unde deschide Nestle o ferma eoliana si de ce

Unde deschide Nestle o ferma eoliana si de ce

Corporatia Nestle a deschis oficial o noua ferma eoliana cu 9 turbine care poate produce suficienta energie pentru jumatate dintre fabricile, birourile si depozitele sale din Marea Britanie si Irlanda.

Nestle este una dintre multele mari corporatii care s-au angajat sa utilizeze energie regenerabila care sa alimenteze o mare parte, daca nu toate operatiunile lor.

In acest scop, compania Nestle a anuntat deschiderea unei ferme eoliene cu 9 turbine eoliene care poate produce suficienta energie regenerabila pentru a alimenta jumatate dintre fabricile companiei din Marea Britanie si Irlanda, pe langa birourile si depozitele sale.

CITESTE SI:  Surpriza. Pretul celui mai ieftin iPhone 12 5G

Compania a afirmat intr-o declaratie ca noua sa ferma eoliana cu 9 turbine este situata in orasul Sanquhar din Scotia si ca este capabila sa genereze anual 125 de gigawatti/ora de electricitate regenerabila pe an.

Asta inseamna suficienta electricitate pentru a alimenta 30.000 de locuinte, iar electricitatea de la aceasta ferma eoliana va fi trimisa anual la reteaua nationala. “Toti avem un rol de jucat in reducerea schimbarilor climatice si a efectelor acestora, asigurandu-ne in acelasi timp ca protejam viitorul planetei noastre”, a declarat Stefano Agostini, CEO al companiei Nestle pentru Marea Britanie si Irlanda.

CITESTE SI:  Cum permite Google Chrome celor cu deficiente de vedere sa foloseasca site-urile web mai bine

Compania Nestle a folosit deja 100% energie regenerabila, furnizata de retea, pentru operatiunile sale din Marea Britanie si Irlanda. Odata cu deschiderea fermei sale eoliene Sanquhar, compania este acum capabila sa se aprovizioneze jumatate din electricitate proprie.

CITESTE SI:  Ce suma va investi de fapt Foxconn in aceasta fabrica din SUA

Compania Nestle si-a asumat angajamentul de a alimenta toate operatiunile sale din surse regenerabile de energie, cum ar fi energia solara, eoliana si hidroelectrica “in intervalul de timp cel mai scurt”. Marea corporatie pare decisa sa treaca la electricitate din surse regenerabile.