fbpx

Unde au aparut automate de vanzare de la care poti cumpara urmaritori Instagram

Unde au aparut automate de vanzare de la care poti cumpara urmaritori Instagram

Intr-o anumita parte a lumii, au aparut doua automate de vanzare de la care cica poti cumpara urmaritori falsi pentru Instagram, dar nu e chiar asa.

Acele automate de vanzare sunt parte din strategia promovarii unui nou documentar care se numeste “Social Animals”. Acestea pretind ca, daca platesti 10 dolari cu cardul de credit, poti cumpara 1000 de urmaritori Instagram.

Conceptul cumpararii de urmaritori pentru conturile de social media nu este ceva nou. Acum se pare ca niste automate de vanzare au aparut in Los Angeles, California.

CITESTE SI:  VIDEO: Vezi masina Tesla care circula cu soferul dormind la volan

Pentru 10 dolari poti cumpara 1000 de urmaritori Instagram falsi de la acele automate de vanzare. Cu toate acestea, nu este ceea ce pare, ci este practic o strategie de marketing proiectata in jurul lansarii unui documentar denumit “Social Animals”.

Documentarul este despre trei tineri care aspira sa devina cunoscuti pe Instagram. Automatul de vanzare subliniaza ca unii dintre noi sunt prea prinsi in lumea Instagram.

CITESTE SI:  Un tweet al lui Barack Obama a primit cele mai multe like-uri din istoria Twitter-ului

In cea mai mare parte, obiectele vandute cu automatul de vanzare sunt glume, cum ar fi o cutie de bomboane plina cu “likes & likes”. Pana acum, se stie ca exista doar doua astfel de automate de vanzare si sunt disponibile numai cateva ore pe zi la locatii ca Venice Beach si in Walt Disney Concert.

Exista o dezbatere cu privire la legalitatea cumpararii de urmaritori. Asta pentru ca poate fi dificil de determinat daca o persoana a cumparat sau nu urmaritori, mai ales daca cumpara treptat si in timp, ca sa para o crestere organica.

CITESTE SI:  VIDEO: Microsoft surprinde cu anuntul telefonului simplu Nokia 216

Retele sociale precum Twitter si Instagram si-au curatat platformele de diversi boti in ultimii ani. Chiar la un moment dat multi utilizatori foarte cunoscuti de Instagram au pierdut brusc mii de urmaritori peste noapte, din cauza stergerii fanilor falsi.