fbpx

Unde a luat cina Mark Zuckerberg cu Donald Trump

Unde a luat cina Mark Zuckerberg cu Donald Trump

Luna trecuta, CEO-ul Mark Zuckerberg de la Facebook l-a vizitat pe presedintele Donald Trump din Statele Unite. Presedintele Donald Trump a gazduit o cina cu Mark Zuckerberg si cu Peter Thiel de la Facebook in luna octombrie, a spus compania pentru NBC News.

Intalnirea a avut loc in cea mare recenta vizita a lui Zuckerberg la Washington, acolo unde a depus marturie in afara Congresului cu privire la moneda virtuala Libra a companiei. CEO-ul Facebook a luat cina cu presedintele Donald Trump la Casa Alba.

CITESTE SI:  VIDEO: De ce aceasta tastatura mecanica are pretul de 1000 de dolari

Luna trecuta, Mark Zuckerberg a fost la Dealul Capitoliului din Statele Unite pentru a depune marturie in fata parlamentarilor cu privire la planurile companiei Facebook din Statele Unite in legatura cu moneda virtuala Libra.

NBC News a dezvaluit ca CEO-ul s-a oprit si pentru o cina la Casa Alba, alaturi de un membru al consiliului Facebook (Peter Thiel) si de presedintele Donald Trump.

CITESTE SI:  Primul laptop de gaming al HP, Omen X, este construit pentru overclocking

Intr-o declaratie oferita pentru NBC News, un purtator de cuvant al Facebook a spus ca: “Asa cum este normal pentru un CEO al unei companii americane majore, Mark Zuckerberg a acceptat o invitatie de a lua cina cu presedintele si cu Prima Doamna la Casa Alba”.

Dar nu se stie pana acum ce subiect a avut intalnirea de la cina. Mark Zuckerberg s-a intalnit public cu presedintele Donald Trump in Biroul Oval acum ceva timp, iar in ultima zi acesta a vizitat locatia in care Apple construieste computere Mac Pro in Texas.

CITESTE SI:  Cum raspunde Epic Games la acuzatia ca a solicitat acorduri App Store speciale doar pentru sine

A doua intalnire a avut loc in acelasi timp in care Mark Zuckerberg a vorbit in mod repetat in favoarea mentinerii politicii retelei sociale Facebook din Statele Unite de a nu verifica publicitatea politica, o pozitie despre care candidati ai opozitiei precum Elizabeth Warren sustin ca ii este benefica lui Donald Trump.