fbpx
Unde a aparut pizzeria in care robotii prepara pizze

Unde a aparut pizzeria in care robotii prepara pizze

Intr-un oras dintr-o anumita tara a aparut pizzeria in care pizzele sunt preparate de niste roboti. Practic, niciun om nu prepara acolo aceste preparate, totul e 100% robotizat. Dar se pare ca, chiar si fara oameni angajati, pizzele sunt la fel de scumpe ca in alte pizzerii.

Conceptul de mancare gatita de roboti nu e chiar nou. Cu toate acestea, in general acest lucru exista doar ca dovada a conceptului si obicei oamenii sunt cei care prepara majoritatea preparatelor culinare.

CITESTE SI:  Ce ofera noul cip Qualcomm Snapdragon 7c Gen2 pentru laptopuri ieftine

Cu toate acestea, in Paris, a aparut Pazzi Pizzeria. In aceasta pizzerie din Paris, Franta, lucreaza doar roboti. Intregul proces de preparare e gestionat de dispozitive robotice.

Acest proces include pregatirea aluatului si a topping-ului si introducerea si scoaterea din cuptor. Potrivit proprietarului locatiei din Paris, intregul proces de preparare a unei pizza (fara a include timpul de coacere) e unul de scurta durata.

CITESTE SI:  Ce pret are accesoriul de incarcare wireless al Xiaomi

Cuptorul care e folosit pentru coacere poate coace aproximativ 6 pizze in acelasi timp, ceea ce inseamna ca intr-o ora poate coace aproximativ 80 de blaturi.

Dupa ce se coace, robotul o scoate iar apoi o feliaza, aseaza feliile intr-o cutie, iar apoi clientul le poate cumpara. Potrivit proprietarilor locatiei din Paris, acestia au lucrat aproximativ 8 ani la cercetarea si dezvoltarea robotului.

Cu toate acestea, in ciuda economiilor datorate faptului ca nu exista angajati umani, acele pizze sunt la fel de scumpe precum cele de la celelalte pizzerii.

CITESTE SI:  Boxa inteligenta Google Home Hub are un pret foarte mic

Preturile variaza intre 7 si 14 euro pentru o pizza preparata de robot acolo. Ce parere ai despre faptul ca a aparut in Paris o pizzerie in care pizzele sunt preparate de un robot? Crezi ca si alte pizzerii vor urma in timp exemplul si vor folosi dispozitive robotice pentru a prepara aceste lucruri?