fbpx

Unde a anuntat Facebook care e viitorul presedinte al SUA

Unde a anuntat Facebook care e viitorul presedinte al SUA

Acum ceva timp, compania Facebook din SUA a anuntat ca va dezvalui in anumite locuri care e viitorul presedinte al SUA, dupa ce majoritatea mass-media dezvaluie care este acel presedinte.

Compania FB din SUA a declarat ca va plasa viitorul presedinte american al SUA in partea superioara a Facebook si Instagram, odata ce majoritatea mass-media il dezvaluie.

De asemenea, compania a etichetat postarile candidatilor la presedintie cu un link catre centrul sau de informare electorala, potrivit purtatorului de cuvant al FB, Tom Reynolds.

CITESTE SI:  De ce investeste Google in KaiOS - sistemul de operare pentru telefoane simple

Compania a prezentat numele acelui candidat la presedintie in notificarile Facebook si Instagram, a dezvaluit acel purtator de cuvant intr-un e-mail catre The Verge.

Facebook s-a bazat pe opinia majoritara din partea Reuters, dar si pe birourile de decizie din mass-media, inclusiv ABC News, CBS News, Fox News, NBC News, CNN si The Associated Press.

CITESTE SI:  Cat de rezistent la zgarieturi e smartphone-ul OnePlus 6T

Compania FB sustine ca au aparut “afirmatii mai inexacte cu privire la alegeri”, pe masura ce contabilizarea voturilor in unele state cheie s-a desfasurat joi, sustine Reynolds, adaugand ca unele dintre aceste afirmatii au avut un angajament redus pe platforma sa.

“Actionam pentru a impiedica acest continut sa ajunga la mai multi oameni”, sustine purtatorul de cuvant, pe langa retrogradarea continutului pe care sistemele sale il considera dezinformare.

CITESTE SI:  OPPO breveteaza un smartphone pliabil pe cont propriu

De asemenea, a fost limitata distribuirea clipurilor video live legate de alegeri pe platforma Facebook din SUA. Compania Facebook a anuntat anterior pasii pe care ii va urma inainte de 3 noiembrie pentru a reduce raspandirea dezinformarii pe platformele sale. A interzis anunturile politice despre candidatii la presedintia SUA si a eliminat un grup de 300.000 de persoane care invocau o frauda electorala.