fbpx

Un YouTuber de 6 ani castiga 11 milioane de dolari jucandu-se cu jucarii

Un YouTuber de 6 ani castiga 11 milioane de dolari jucandu-se cu jucarii

O senzatie a internetului in varsta de 6 ani a castigat o suma de bani de 11 milioane de dolari anul trecut, analizand jucarii si dulciuri pe YouTube. Scolarul – gazda canalului de YouTube ToysReviews – sta acum pe o avere dupa ce a atras aproape 10 milioane de adepti dedicati.

Gandeste-te la vremurile cand aveai 6 ani. Cu ce te ocupai atunci? Jucandu-te cu jucarii, poate? Probabil ca asa procedeaza majoritatea celor care au 6 ani, dar YouTuber-ul Ryan ToysReviews de 6 ani se ocupa de ceva usor diferit.

CITESTE SI:  Hackerii HBO publica online episoade din "Curb Your Enthusiasm"

YouTuber-ul de 6 ani nu numai ca se joaca cu jucarii, ci le si analizeaza pe canalul sau de YouTube care i-a adus anul trecut 11 milioane de dolari. Asta potrivit listei Forbes cu cele mai bine platite vedete YouTube din lume, in care micul YouTuber se afla pe locul 8.

Canalul YouTuber-ului este gestionat de familia sa si se spune ca a castigat venituri de 11 milioane de dolari. Cea mai buna parte este ca acest canal a inceput in 2015, ceea ce inseamna ca YouTuber-ul si familia sa au reusit sa castige acesti bani in aproximativ un an sau cam asa ceva.

CITESTE SI:  Google testeaza aplicatia Search Lite in zonele cu internet lent

Potrivit descrierii canalului, “Analizarea jucariilor pentru copii de catre un copil. Alatura-te lui Ryan pentru a vedea cum se joaca cu jucarii si cum analizeaza jucarii pentru copii! Acestuia ii plac masinile, trenurile, Thomas and Friends, Lego, Supereroii, jucariile Disney, ouale surpriza, masinile Pixar Disney, avioanele Disney, camionele monstru, minionii, distractia, aventura distractiva in familie si multe altele!”

CITESTE SI:  Niste talhari inarmati fura 1,8 milioane de dolari in moneda virtuala Ethereum

Cu toate acestea, se pare ca familia YouTuber-ului de 6 ani care a castigat 11 milioane de dolari nu intentioneaza ca acest lucru sa fie un lucru permanent, deoarece, conform mamei lui Ryan, vor renunta odata ce Ryan se plictiseste sa creeze clipuri video. Pana atunci, se pare ca baiatul are ocupatie.