fbpx
Un utilizator sustine ca Nexus 5X a devenit atat de fierbinte, incat s-a topit in buzunar

Un utilizator sustine ca Nexus 5X a devenit atat de fierbinte, incat s-a topit in buzunar

Google a creat gama de dispozitive Nexus impreuna cu niste producatori pentru a arata cum ar trebui sa functioneze sistemul lor de operare, asa ca aceste dispozitive integreaza unele dintre cele mai bune componente disponibile.

Recent, am auzit stirea conform careia iPhone-ul unui utilizator a luat foc in timp ce era la incarcat. Vestea buna este ca telefonul nu era in posesia acelui utilizator, asa ca acesta nu a patit nimic.

Acum, potrivit unei postari pe Reddit, un utilizator pe nume AFChimpanse sustine ca smartphone-ul sau Nexus 5X practic s-a topit in buzunarul sau.

CITESTE SI:  "Butonul de politisti" al iOS 11 va bloca temporar senzorul Touch ID

Potrivit postarii sale, “Stateam doar afara cand deodata am simtit ca se incalzea in buzunarul meu, l-am scos din buzunar foarte confuz in timp ce simteam ca se incalzea mai tare. Apoi, a inceput sa emita un sunet usor de sfarait si a aparut un miros extrem de toxic. Apoi, telefonul a devenit mult prea fierbinte pentru mine si a trebuit sa-l pun pe jos. Cand l-am ridicat din nou, am observat gaura/plasticul topit din partea de sus-dreapta a logo-ului LG”.

CITESTE SI:  iPhone 11 Pro Max VS Galaxy Note 10+. Ce smartphone are autonomia bateriei mai mare

Din fericire, nu au existat leziuni in acest accident cu Nexus 5X care a devenit fierbinte, dar totusi este ceva nasol, mai ales daca iei in considerare ca telefonul sau Nexus 5X era nou-nout si ca utilizatorul il avea de doar 11 zile.

De asemenea, utilizatorul sustine ca nu a incarcat telefonul Nexus 5X cu niciun fel de incarcator neoficial, lucru care de obicei este motivul din spatele cazurilor de telefoane care iau foc sau se topesc.

CITESTE SI:  Ce smartwatch-uri pot fi folosite drept chei auto

Acestea fiind spuse, acest lucru este cu siguranta o anomalie, avand in vedere ca pana acum nu s-au semnalat multe cazuri (daca niciunul) in care Nexus 5X s-ar fi incalzit, explodat, luat foc sau topit, asa ca sansele sa ti se intample tie ar fi destul de mici. Din pacate, nici Google si nici LG nu au comentat pe marginea acestui incident.