fbpx

Un tweet al lui Barack Obama a primit cele mai multe like-uri din istoria Twitter-ului

Un tweet al lui Barack Obama a primit cele mai multe like-uri din istoria Twitter-ului

Fostul presedinte al Statelor Unite, Barack Obama, a stabilit recordul pentru tweet-ul cu cele mai multe like-uri din istoria Twitter-ului, cu postarea sa in care il citeaza pe Nelson Mandela ca si raspuns la violentele din Charlottesville.

Exista tweet-uri care devin virale si care genereaza multe like-uri si vizualizari pe Twitter si, desi am vazut in trecut cum anumite mesaje postate pe Twitter au adunat peste un milion de like-uri, se pare ca avem un nou record si un nou castigator care este nimeni altul decat fostul presedinte al Statelor Unite, Barack Obama, care, potrivit Variety, detine acum tweet-ul cu cele mai multe like-uri din istoria Twitter-ului.

CITESTE SI:  BMW isi imagineaza un viitor in care bicicletele electrice au benzi dedicate

Mesajul pe Twitter in discutie care a adunat cele mai multe like-uri a fost postat de Barack Obama ca urmare a evenimentelor din Charlottesville, in care fostul presedinte l-a citat pe Nelson Mandela spunand ca, “Nimeni nu se naste urand o alta persoana din cauza culorii pielii, trecutului sau a religiei sale…”.

La momentul redactarii acestui articol, tweet-ul lui Barack Obama a adunat peste 3 milioane de like-uri pe Twitter si a depasit recordurile anterioare detinute de alte persoane precum Ariana Grande care a postat un tweet cu un mesaj aiurit ca urmare a atentatului terorist din Manchester, Marea Britanie.

CITESTE SI:  Amazon confirma ca serialul "Stapanul Inelelor" este in lucru

Acel tweet a adunat peste 2,7 milioane de like-uri. Pe locul al treilea este un tweet postat de Ellen DeGeneres in care aceasta a postat un selfie capturat la decernarea premiilor Oscar din 2014 care a primit peste 2,4 milioane de like-uri.

CITESTE SI:  Un departament al guvernului britanic renunta la Microsoft in favoarea Google

Cu toate acestea, in ceea ce priveste retweet-urile, cel mai nou tweet al lui Barack Obama de pe Twitter vine abia pe locul al patrulea cu 1,2 milioane de retweet-uri, iar recordul actual este detinut de un tanar din Nevada care a incercat sa obtina 18 milioane de retweet-uri pentru un an de nugget-uri gratuite. Desi acesta nu a reusit sa ajunga la acel numar, tanarul inca detine recordul cu 3,7 milioane de retweet-uri pe Twitter.