fbpx
Un tanar a fost ucis dupa ce a dat de urma smartphone-ului sau pierdut

Un tanar a fost ucis dupa ce a dat de urma smartphone-ului sau pierdut

Ti-ai pierdut smartphone-ul? Nicio grija, exista aplicatii pentru acest lucru, cum ar fi Find My Phone de pe iPhone care in trecut a condus la niste povesti uimitoare despre oameni blocati prin coclauri, hoti care au returnat smartphone-ul dupa ce au fost infruntati si gasirea accidentala a mai multor bunuri furate care au fost recuperate mai tarziu de politie.

Din nefericire, tanarul Jeremy Cook in varsta de 18 ani nu a avut un sfarsit la fel de fericit. Potrivit unor rapoarte, se pare ca tanarul Cook a fost ucis dupa ce a incercat sa dea de urma smartphone-ului sau pierdut.

CITESTE SI:  Cum reusesc iPhone-urile sa primeasca gratuit stocare nelimitata de fotografii la calitate originala pe Google Photos

Se pare ca tanarul Cook si-a uitat telefonul intr-un taxi in weekend si a reusit sa dea de urma acestuia cu ajutorul unei aplicatii.

Tanarul a mers la adresa respectiva impreuna cu o ruda, dar mai tarziu au fost infruntati de trei barbati intr-o masina. Situatia a devenit tensionata.

CITESTE SI:  Cum iti permite noua drona Parrot sa o pilotezi mult mai bine

Cand barbatii din masina au incercat sa se indeparteze, Cook a apucat portiera, dar tanarul a fost ucis prin impuscare de unul dintre barbatii din masina.

Tanarul a murit mai tarziu din cauza ranilor.  Smartphone-ul barbatului ucis a fost in cele din urma recuperat, iar acum politia incearca sa puna lucrurile cap la cap pentru a afla ce s-a intamplat.

CITESTE SI:  Se decide daca Samsung Galaxy S10 are nevoie de jack audio

Potrivit unui politist de la politia londoneza care a facut o declaratie pentru CBC News, “Este cu siguranta extrem. Nimeni n-ar fi previzionat sau chiar gandit ca pierderea unui smartphone va duce la pierderea unei vieti”.

De atunci, autoritatile i-au prevenit pe oameni despre riscurile pe care le implica recuperarea smartphone-ului sau a oricarui dispozitiv de unii singuri.