fbpx
Un surfer profesionist pune rezistenta la apa a lui iPhone 7 la incercare

Un surfer profesionist pune rezistenta la apa a lui iPhone 7 la incercare

Desi afirmatiile companiei Apple despre rezistenta la apa a lui iPhone 7 si 7 Plus sunt destul de modeste, asta nu i-a oprit pe oameni sa le puna la niste teste destul de extreme.

L-am vazut deja pe iPhone 7 supravietuind in apa, suc si cafea. In acest ultim test, surferul profesionist Kai Lenny ia smartphone-urile iPhone 7 si 7 Plus pe valuri.

Cu noile smartphone-uri iPhone 7 si 7 Plus, Apple a creat ceva ce n-a mai creat inainte, si anume niste smartphone-uri Apple care sunt rezistente la apa.

CITESTE SI:  Compania care a generat 111 de miliarde de dolari in acest trimestru

Stim ca nu e mare lucru daca telefoanele nu sunt rezistente la apa, dar intotdeauna este bine sa stai linistit stiind ca daca cad in vasul de toaleta, nu vei pierde 700 de dolari.

Acestea fiind spuse, surferul profesionist Kai Lenny si SquareTrade au decis sa puna noile smartphone-uri iPhone 7 si 7 Plus la un test, si anume sa le ia cu el in timpul surfingului.

CITESTE SI:  Cu cat reduce Apple preturile tabletei iPad Pro de 1TB

Surferul a luat de asemenea smartphone-urile 6s si 6s Plus care nu au supravietuit testului, dar macar acest lucru serveste ca o buna comparatie intre modelele de generatie anterioara si modelele de generatie actuala.

Dupa cum era de asteptat, atat iPhone 7, cat si 7 Plus, au rezistat destul de bine apei in timpul surfingului.

Cu toate acestea, in timp ce ambele telefoane au fost functionale, 7 Plus a parut sa aiba ceva probleme cu sunetul dupa ce testul a fost terminat.

CITESTE SI:  Ce design de ecran va avea iPhone SE 2 Plus de la Apple

Avand in vedere ca Apple nu acopera defectarea din cauza apei cu garantia sa, e nasol rau. In mod interesant, a existat un test de supravietuire in apa anterior efectuat acum cateva zile in care iPhone 7 a supravietuit mai mult decat ne-am asteptat, asa ca nu suntem siguri care este diferenta aici, mai ales pentru ca telefoanele nu au fost scufundate in acest caz.