Un student sustine ca jucand Pokemon acesta a reusit sa intre la universitate

Un student sustine ca jucand Pokemon acesta a reusit sa intre la universitate

Universitatea Tokio este cea mai prestigioasa universitate a Japoniei si cea mai bine evaluata din Asia. Pentru a fi admis trebuie sa fii destept. Sa joci Pokemon, spune un student, probabil ca nu ar strica.

Recent, in emisiunea japoneza Wiking!, s-a vorbit cu studentii de la Universitatea Tokio, iar unul dintre studenti a spus ca daca joci Pokemon vei fi mai bun la studiu.

Pentru cei carora nu le plac jocurile video este usor sa spuna la prima vedere ca sunt violente, copilaresti si fara nicio utilitate, dar se petrec mult mai multe lucruri decat ceea ce vezi pe ecran, in asa fel incat un elev absolvent din Japonia ii datoreaza jocului Pokemon faptul ca acesta a reusit sa intre la prestigioasa Universitate din Tokio.

CITESTE SI:  Ce pret ar putea avea noii ochelari inteligenti Spectacles cu doua camere

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu Universitatea din Tokio, aceasta este vazuta ca fiind una dintre cele mai bune universitati din Asia, iar pentru a fi admis va trebui sa fii suficient de destept.

Un student a sustinut intr-un interviu din cadrul show-ului de televiziune japonez Viking! ca jocul Pokemon a avut o constributie la admiterea lui.

Studentul sustine ca a juca Pokemon este ca si cum ai juca sah, ceva ce multi jucatori de Pokemon sustin. Studentul sustine ca “Datorita faptului ca am jucat acest joc, mi-am dezvoltat abilitatile logice de gandire si probabil acest lucru a fost benefic pentru intrarea mea la universitate”.

CITESTE SI:  Cand ar putea sosi filmul animat Super Mario Bros.

Este adevarat ca exista unele controverse cu privire la jocurile video, dar daca vroiai o dovada ca totul nu este atat de rau, acesta este un exemplu bun.

De fapt, recent, jocul Minecraft al Microsoft a devenit o unealta pe care profesorii o pot folosi pentru a-i invata de elevi mai multe lucruri, asa ca Pokemon de ce n-ar putea fi folosit pentru a deveni student?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *