fbpx
Un sondaj recent ajunge la concluzia ca soferii inca prefera sa-si conduca masinile

Un sondaj recent ajunge la concluzia ca soferii inca prefera sa-si conduca masinile

Se pare ca masinile fara sofer ar putea fi urmatorul pas in evolutia automobilelor. Masinile fara sofer ar putea reduce accidentele cauzate de oameni si de asemenea sa opreasca ambuteiajele, avand in vedere ca totul se va misca in mod ordonat.

De asemenea, masinile fara sofer le vor permite conducatorilor sa fie mai productivi in timpul calatoriei. Cu toate acestea, un sondaj recent a ajuns la concluzia ca desi tehnologia este uimitoare, nu toata lumea se impaca cu ideea.

CITESTE SI:  De ce Spotify a ajuns la 83 de milioane de abonati cu plata

Potrivit unui sondaj efectuat de Kelley Blue Book, s-a descoperit ca 80% dintre americani cred ca oamenilor ar trebui inca sa le fie oferita optiunea de a conduce ei insisi.

Alti 64% din sondaj si-au exprimat dorinta de a-si constrola autovehiculul, iar 62% au spus ca se bucura de experienta condusului, iar 62% au spus de asemenea ca prefera sa conduca atunci cand sunt intr-un autovehicul.

Practic, se pare ca unele dintre “problemele” care ar putea fi rezolvate de masinile fara sofer, cum ar fi sa le permita conducatorilor sa se odihneasca, nu sunt vazute ca fiind niste probleme de catre multi americani.

CITESTE SI:  Ce tara e acuzata de SUA ca fura cercetari despre coronavirusul Wuhan

Asta nu inseamna ca resping ideea masinilor fara sofer. De fapt, prin sondaj s-a ajuns la concluzia ca 63% dintre americani cred ca drumurile ar fi mai sigure daca masinile fara sofer ar fi un standard si ca, in ciuda ingrijorarilor ce tin de intimitate, 60% cred practic ca impartasirea informatiilor autovehiculului ar duce la calatorii mai sigure.

CITESTE SI:  Motorul de cautare care ar include un mod intunecat si pentru PC-uri

Acestea fiind spuse, oameni intotdeauna au rezistat schimbarii de-a lungul anilor si presupunem ca este normal ca exista unii care inca prefera felul normal de condus, spre deosebire de a fi condusi de un computer.

Poate ca in urmatorii 20-30 de ani ne vom uita in urma si ne vom intreba cum de am putut trai fara masinile fara sofer.