fbpx
Un serviciu de streaming de muzica Tesla este in dezvoltare, potrivit unor surse

Un serviciu de streaming de muzica Tesla este in dezvoltare, potrivit unor surse

Tesla produce orice, de la masini electrice la panouri solare si baterii pentru locuinte, dar nu este o companie care este cunoscuta pentru muzica. Cu toate acestea, in curand ar putea fi.

Potrivit unei noi stiri, producatorul american de masini se afla in discutii cu casele de discuri intrucat compania doreste sa dezvolte propriul serviciu de streaming de muzica. Intrebarea este: ce vrea compania sa obtina cu un serviciu de streaming de muzica?

Recode a aflat din mai multe surse din industria muzicala ca Tesla a vorbit cu toate casele de discuri majore pentru a-i oferi catalogul pentru un serviciu de streaming de muzica propriu.

CITESTE SI:  Cum investeste masiv Microsoft in AI pentru cei cu dizabilitati

Se spune ca serviciul de streaming va veni cu masinile companiei. Nu este niciun secret ca masinile companiei vin deja cu un computer de bord care este practic un ecran touchscreen gigant cu conexiune la internet.

Sursele care au vorbit cu cei de la Recode nu sunt foarte clare cu privire la scopul serviciului de streaming de muzica al Tesla, dar se crede ca compania are in vedere niveluri diferite ale serviciului de streaming care ar putea include de asemenea un serviciu online de radio similar cu Pandora.

CITESTE SI:  Airbnb incepe sa distribuie informatii despre gazde guvernului din China

Unii ar putea spune ca Tesla ar putea integra unul dintre serviciile existente precum Spotify si Apple Music in masinile lor chiar in linia de productie. Tesla are deja un acord similar cu Spotify pentru toate masinile Tesla vandute in afara Statelor Unite.

CITESTE SI:  Cand ar putea fi lansata urmatoarea consola de jocuri Xbox a Microsoft

Un purtator de cuvant al companiei a spus ca, “Noi credem ca este important sa avem o experienta in-car exceptionala, in asa fel incat clientii nostri sa poata asculta muzica pe care o vor din orice sursa aleg ei”. In acest moment, inca nu este clar daca Tesla va ajunge la un acord cu casele de discuri care i-ar permite sa lanseze propriul serviciu de streaming de melodii.