fbpx
Un robot serveste intr-un restaurant din China

Un robot serveste intr-un restaurant din China

Un robot pe baterii serveste mese timp de 8 ore pe zi intr-un restaurant din Shenyang, capitala provinciei Liaoning a Chinei.

Cum te-ai simti daca un robot ti-ar servi mancarea? Un restaurant din China a facut exact acest lucru, a inlocuit un ospatar uman cu un dispozitiv cu o inaltime de 140cm.

Folosind o baterie, dispozitivul este capabil sa serveasca cina intr-un restaurant din China timp de 8 ore pe zi.

Dispozitivul din China ia mancarea si bautura clientilor si, multumita unui mix de senzori si hardware de navigatie, este capabil sa le duca fara sa verse nimic.

CITESTE SI:  Nokia se intoarce in industria telefoanelor mobile

Este adevarat ca robotii vor prelua controlul omenirii? Desi in cazul sarcinilor repetitive in taramul producerii si producerii in masa dispozitivul ar fi un candidat mai bun decat oamenii, exista anumite industrii in care atingerea umana valoreaza mult mai mult – hotelurile si restaurantele sunt asemenea lucruri, desi am vazut exemple in ambele industrii care au angajat roboti.

CITESTE SI:  Xiaomi ar putea lansa un smartphone de gaming

Cel mai nou ar fi un robot dintr-un restaurant din China care este capabil sa lucreze in ture de 8 ore fara nicio plangere sau sfat din partea clientilor.

Acesta va functiona pe baterii, avand in vedere ca poate merge prin jur si serveste mancare si bautura clientilor.

Avand o inaltime de 140 de centimetri, robotul serveste cina la un restaurant din Shenyang, China. Isi va da seama ce le-ar placea clientilor sa bea sau sa manance folosind mai multi senzori si hardware de navigare si se misca prin jur fara niciun fel de problema.

CITESTE SI:  Samsung a incercat, se pare, sa tina ascuns un filmulet cu un Galaxy Note 7 care explodeaza

Capabil sa aduca pana la 7 kilograme de mancare de bautura simultan in restaurant, ne intrebam daca acest ospatar robot din China este capabil sa preia plangeri precum calitate mancarii mai putin decat satisfacatoare sau sa escaladeze asemenea chestiuni la administratia mai inalta.