fbpx

Un producator de film crede ca realitatea virtuala va fi ultimul mediu

Un producator de film crede ca realitatea virtuala va fi ultimul mediu

“Prefer sa fac lucruri pentru a vorbi despre cum am facut acele lucruri”, spune directorul Vrse. Fie ca-ti place sau nu, Vrse a atras atentia Hollywood-ului, Silicon Valey si asa mai departe.

Compania cu 15 angajati a uitat de parteneriatele cu entitatile media majore precum New York Times, emisiuni de entertainment precum “Saturday Night Live” si chiar Natiunile Unite.

In lumea continutului pentru realitate virtuala, este vazuta pe larg ca fiind una dintre companiile care se pricepe.

Se asteapta ca realitatea virtuala va fi urmatoarea frontiera a gamingului. Avand in vedere interesul pe care l-am vazut de la companii precum Sony, Facebook, Samsung si Valve, cu siguranta realitatea virtuala se indreapta catre acea directie.

CITESTE SI:  Cum sarbatoreste Rovio 10 ani de Angry Birds

Dar, daca ne-am uita dincolo de realitatea virtuala, care ar putea fi urmatorul mediu care urmeaza dupa asta?

Desi presupunem ca este greu de spus, producatorul de film si directorul Vrse, Chris Milk, pare sa creada ca realitatea virtuala va fi ultimul mediu.

Vorbind pentru Re/code in cadrul unei sesiuni de intrebari si raspunsuri, producatorul de film a fost citat spunand, “Este primul mediu care practic s-a conectat la un nivel cu adevarat uman cu simturile noastre umane – doua dintre ele chiar acum, vazul si auzul. In cele din urma, vorbim despre un mediu care dispare, pentru ca nu exista nicio forma rectangulara pe perete si nu exista nicio pagina pe care o tii in mana. Se simte ca viata reala”.

CITESTE SI:  VIDEO: Razergon VR este o casca care nu necesita un smartphone

Este o perspectiva interesanta, dar nu suntem siguri daca este una impartasita de multi. De exemplu, directorul Xbox, Phil Spencer, si-a impartasita opinia ca acesta ar dori sa vada cum realitatea virtuala si gamingul traditional coexista impreuna, spre deosebire de un mediu care preia controlul asupra altuia, ca atunci cand gaming-ul mobil incepe sa domine pana in punctul in care Sony nu se mai gandeste la un succesor pentru consola de jocuri portabila PS Vita.

CITESTE SI:  Sharp dezvaluie un display IGZO de peste 1000ppi

Dar ce credeti voi despre asta? Va fi realitatea virtuala mediul nostru final pentru filme?