Un primar german inchide un pod pentru a le permite jucatorilor Pokemon GO sa se joace in siguranta

Un primar german inchide un pod pentru a le permite jucatorilor Pokemon GO sa se joace in siguranta

In timp ce unii oficiali guvernamentali incearca sa elimine Pokemon GO din spatiile publice, primarul german din Dusseldorf a abordat altfel lucrurile, blocand un pod in oras.

Avand in vedere numarul accidentelor si incidentelor legate de Pokemon GO, am spus de mai multe ori ca exista un timp si un loc potrivit pentru a juca jocul si ca siguranta ta si a celorlalti nu ar trebui sa aiba o prioritate scazuta doar pentru a prinde monstri.

Tocmai de aceea, nu este o surpriza sa aflam ca exista unele locuri care au interzis jocul Pokemon GO din aceste motive.

Cu toate acestea, ceea ce a fost surprinzator este cum unele locuri le-au urat practic “bun venit” jucatorilor Pokemon GO cu bratele deschise, cum ar fi un templu in Tokio, Japonia, unde cei de acolo le-au oferit practic gamerilor incarcatoare pentru telefoanele lor.

CITESTE SI:  Angry Birds va zbura in curand pe Tizen

Acum, se pare ca, in Germania, primarul orasului german Dusseldorf a inchis practic un pod pentru a le permite jucatorilor Pokemon GO sa se joace in siguranta.

Asadar, de ce podul? Podul german Girardet este se pare un hot spot pentru jucatorii Pokemon GO din cauza faptului ca exista PokeStop-uri la fiecare capat.

A atras atat de multa atentie incat chiar si gamerii din Olanda au venit la acel pod german, dar cu cat multimea creste, a devenit un pic periculos, avand in vedere ca masinile trec cu greu pe acolo.

CITESTE SI:  Niantic ne ofera un indiciu conform caruia Pokemonii rari vor fi lansati in aceasta vara

Tocmai de aceea primarul german a decis ca cel mai bun lucru pe care il poate face sa inchida podul, in asa fel incat soferii si gamerii sa nu aiba parte de accidente.

Toalete portabile si cosuri de gunoi suplimentare au fost de asemenea oferite de primarul german langa pod. Exista chiar si planuri de a crea un serviciu special de autobuze pentru a-i duce pe jucatorii de Pokemon GO in cele mai importate locuri din oras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *