Un PC iMac Pro echipat complet te va costa o suma colosala

Un PC iMac Pro echipat complet te va costa o suma colosala

Noul PC iMac Pro al Apple este acum disponibil in magazinul online al Apple si in aplicatia Apple Store pentru iPhone si iPad. Modelele cu 8 si 10 nuclee incep de la 4999 de dolari, respectiv 5799 de dolari, iar in prezent sunt livrate pana la sfarsitul lunii decembrie in Statele Unite, in timp ce modelele cu 14 si 18 nuclee care incep de la 6599 de dolari si 7399 de dolari pot fi comandate incepand de ieri.

Stim deja ca iMac Pro nu va fi ieftin. Cand Apple a anuntat in cele din urma disponibilitatea PC-ului, s-a dezvaluit, de asemenea, ca pretul sau de pornire este de 4999 de dolari, ceea ce inseamna ca este prea scump pentru un utilizator obisnuit.

CITESTE SI:  Tehnologia TrueDepth a Apple ii ofera un avans de 2,5 ani fata de Android, potrivit unui analist

Dar PC-ul iMac Pro vine cu un hardware impresionant si cu un cip T2 personalizat pentru o securitate imbunatatita. Cu toate acestea, daca doriti tot ce se poate mai bun? Cat de mult ar costa o astfel de configuratie de PC Apple?

Daca ati intra pe site-ul Apple si ati configura PC-ul iMac Pro la setarile hardware maxime si includeti tot hardware-ul si software-ul, acesta va costa o suma uriasa de 14.000 de dolari sau, mai precis, 13.927 de dolari.

Fara indoiala, aceasta este o suma de bani nebuneasca de platit pentru un singur PC Apple, desi pare a fi mai ieftin decat estimarile anterioare care vorbeau despre un pret de 17.000 de dolari.

CITESTE SI:  Apar mai multe cazuri de baterii umflate ale smartphone-urilor iPhone 8

Daca va ganditi ca acesta ar putea fi cel mai scump PC iMac Pro, mai ganditi-va, pentru ca, potrivit unei stiri de Business Insider din 2013, un iMac Pro complet i-a costat pe clienti putin peste 20.000 de dolari.

Nu suntem siguri cine ar avea nevoie de un PC iMac Pro atat de scump, dar cei care au nevoie trebuie sa stie ca iMac Pro al Apple este in prezent disponibil pentru cumparare si se asteapta ca va fi expediat pana pe 27 decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *