fbpx

Un numar urias de oameni participa la programele software beta ale Apple

Un numar urias de oameni participa la programele software beta ale Apple

CEO-ul Apple, Tim Cook, dezvaluie ca un numar extraordinar de mare de oameni participa la programele software beta ale companiei care acopera cele patru sisteme de operare ale Apple.

Pentru o lunga perioada de timp, Apple si-a pastrat programele software beta limitate numai la dezvoltatori. Cu toate acestea, in ultimii ani, Apple si-a deschis programele software beta pentru public, astfel incat oricine sa le poata descarca fie pentru iOS, fie pentru macOS, pentru a le testa si a vedea noile caracteristici.

CITESTE SI:  Pretul acestui nou smartphone HTC cu 5G

Si pentru a-i da companiei Apple ceva feedback util. Se pare ca aceasta a fost o idee destul de buna pentru ca CEO-ul companiei, Tim Cook, a dezvaluit cat de multi oameni au participat practic la programele lor software beta.

Potrivit lui Tim Cook, numarul de oameni este de aproximativ 4 milioane. Tim Cook a declarat, “In iunie, am gazduit o conferinta de dezvoltatori extrem de reusita care a prezentat multe progrese majore care sosesc in aceasta toamna pentru cele patru sisteme de operare ale noastre: iOS, macOS, watchOS si tvOS. Reactiile din partea dezvoltatorilor si clientilor au fost foarte pozitive si avem peste 4 milioane de utilizatori care participa la noile noastre programe software beta pentru sisteme de operare”.

CITESTE SI:  Apple ar putea amana cativa ani lansarea acestor dispozitive

Acesta este un numar urias de oameni, desi AppleInsider subliniaza ca, avand in vedere ca compania nu a comunicat niciodata astfel de informatii despre programele sale software beta in trecut, nu este clar cum se compara acest numar de oameni cu cele din anii anteriori.

CITESTE SI:  Ce crede Samsung despre propriul sau card de debit

Cu toate acestea, consideram ca numarul de oameni este probabil suficient de mare incat Apple s-a simtit nevoita sa se laude cu el. Acestea fiind spuse, cei care vor sa participe la diversele programe software beta publice pe care Apple le are disponibile (cum ar fi iOS 12 si macOS Mojave), pot intra pe site-ul companiei pentru a se inscrie.