Un nou film Terminator cu Linda Hamilton a fost confirmat

Un nou film Terminator cu Linda Hamilton a fost confirmat

Linda Hamilton este cel mai recent nume care se intoarce in franciza Terminator, la mai mult de 25 de ani de la ultima sa aparitie drept eroina Sarah Connor a francizei.

Revenirea actritei Linda Hamilton a fost anuntata de creatorul Terminator, James Cameron, la un eveniment privat care a sarbatorit franciza, potrivit publicatiei Hollywood Reporter.

Arnold Schwarzenegger a jucat in multe filme, dar Terminator este probabil rolul cel mai emblematic pentru el. Dupa ani de zile de cand a parasit franciza, s-a confirmat ca se va intoarce ca robot din viitor.

Dar asta nu este tot. S-a confirmat, de asemenea, ca Linda Hamilton se intoarce in franciza dupa 25 de ani. James Cameron produce noul film. Este pentru prima data cand acesta este implicat intr-un film Terminator de la “Terminator 2: Judgement Day” din 1991.

CITESTE SI:  Ce venit a generat jocul Pokemon Quest in prima sa luna

Tim Miller care a regizat celebrul film Deadpool va fi in scaunul regizorului si pentru acest film. James Cameron a confirmat la un eveniment privat ca Linda Hamilton se intoarce in franciza.

Linda Hamilton va juca in cel de-al saselea film. Filmul in sine se bazeaza pe o poveste creata de James Cameron. Echipa originala de creatie se intoarce pentru cea de-a sasea iteratie a francizei Terminator, iar fanii vor fi cu siguranta incantati sa vada cu ce vor veni.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e filmul "Singur Acasa" varianta Google

Nu s-au dezvaluit detalii majore despre poveste, dar James Cameron si Miller considera ca aceasta este o continuare directa a peliculei “Judgement Day” a lui Cameron. “Vom avea personaje din viitor si din prezent. Vor fi mai multe personaje noi, dar vom avea personajele lui Arnold Schwarzenegger  si Lindei Hamilton care sa le ancoreze”, a spus James Cameron. Deci, Arnold Schwarzenegger se intoarce drept Terminator. Ei bine, a spus ca se va intoace. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *