fbpx
Un nou film Robocop se afla in curs de dezvoltare

Un nou film Robocop se afla in curs de dezvoltare

Desi primul film Robocop este considerat un film clasic bun, continuarile din anii 1990 si 1993 nu au fost intampinate cu aceeasi critica laudativa. Apoi, a aparut un altul in 2004, dar nici aceasta nu a avut la fel de mult succes.

Filmul original Robocop este considerat unul dintre cele mai bune filme SF realizate in anii ’80. Cu toate acestea, continuarile si remake-urile care au fost realizate dupa atunci i-au dezamagit pe fani.

CITESTE SI:  VIDEO: Vezi filmul din anul 1896 trecut acum la 4K prin AI

Fanii originalului pot acum sa astepte cu nerabdare inca o pelicula in plus in aceasta franciza. S-a confirmat ca un nou film Robocop este in curs de dezvoltare si ca viitorul titlu va fi o continuare a originalului.

Continuarile lui Robocop, lansate in 1990 si 1993, nu au primit la fel de multe laude ca originalul. Franciza a fost apoi reinnoita peste un deceniu mai tarziu in 2004, dar nu a fost suficient pentru a relansa franciza pe culmile succesului.

CITESTE SI:  Ce seriale de animatie vrea Ubisoft sa dezvolte

Dupa peste un deceniu de la ultimul film, este momentul pentru o noua pelicula Robocop si nu va fi o continuare a peliculei din 2004 sau chiar o continuare a peliculelor din anii ’90.

Scriitorul Ed Neumeier al scenariului peliculei originale este implicat in noua pelicula si a dezvaluit ca planul este de a realiza a continuare proaspata a clasicului din 1987, ceea ce inseamna ca orice alta pelicula Robocop care a aparut in anii de dupa va fi practic ignorata.

CITESTE SI:  Opinie despre filmul japonez Ikiru (1952)

“As spune ca ar fi bine sa ne intoarcem la vechiul Robocop pe care il indragim cu totii si sa incepem de la el si sa avansam. Deci este o continuare a primei peliculei. Asadar, este ceva mai de moda veche”, a spus el. Ramane de vazut cand va da MGM unda verde peliculei. Nu exista nici un cuvant spus despre distributia de actori aleasa pentru noul film.