fbpx
Un muzeu cambodgian ii va da afara pe vizitatorii care joaca Pokemon GO

Un muzeu cambodgian ii va da afara pe vizitatorii care joaca Pokemon GO

Un muzeu din Cambodgia le-a interzis vizitatorilor sa joace jocul Pokemon GO. Este cel mai nou efort de a-i opri pe pasionatii de acest joc care a fost invinuit pentru o gramada de accidente, care a dus la aparitia semnelor de avertizare dupa ce jucatori de Pokemon GO care aveau ochii lipiti de smartphone-uri s-au impiedicat, au fost jefuiti sau au nimerit in locuri periculoase.

Exista un moment si un loc potrivit de a juca Pokemon GO, dar un muzeu cambodgian a decis ca jucatul in locatia lor nu poate avea loc.

CITESTE SI:  Telefoanele scumpe ale Vertu vor primi tehnologie TCL in urma unui acord

Potrivit unei stiri de Reuters, guvernul cambodgian le-a interzis jucatorilor de Pokemon GO sa joace jocul la muzeul cambodgian al genocidului.

Vorbind pentru Reuters, Chhay Visoth, directorul Muzeului Genocidului Tuol Sleng, “Avem oameni care stau de paza, iar turistilor care isi tin iPhone-urile sau iPad-urile si joaca acest joc li se va cere sa plece. Acesta este un loc al tristetii, nu un loc pentru jucat jocuri”.

CITESTE SI:  Cate iPhone-uri Apple ruleaza in prezent iOS 13

Aceasta nu este prima data cand jocul Pokemon GO este interzis intr-o anumita locatie. Anterior, am auzit stiri cum ca un altar din Japonia le-a interzis jucatorilor sa se joace in acel loc, iar acest lucru are sens, avand in vedere ca oamenii ar prefera ca alti oameni sa nu alerge pe acolo si sa faca zgomot in timp ce altii incearca sa se reculeaga.

Alternativ, am auzit de un altar din Japonia care ii incurajeaza pe jucatori sa joace Pokemon GO. Acestia le-au oferit chiar incarcatoare, in asa fel incat gamerii care se joaca sa nu ramana fara baterie.

CITESTE SI:  Defectul de securitate al aplicatiei WhatsApp pentru desktop

In orice caz, presupunem ca exista un moment si un loc potrivit pentru orice. Asa ca, sa fim seriosi, foloseste-te de bunul simt cand esti afara si joci jocul Pokemon GO si tine minte: siguranta mai inainte de toate!