fbpx

Un iPhone 6 a explodat in timpul unui apel, dar proprietarul a scapat nevatamat

Un iPhone 6 a explodat in timpul unui apel, dar proprietarul a scapat nevatamat

Un locuitor din India sustine ca smartphone-ul sau nou-nout Apple iPhone 6 s-a incalzit si a explodat in timpul unui apel telefonic hand-free. Proprietarul, Kishan Yadav, a supravietuit incidentului si a scapat nevatamat. Acesta a cumparat, se pare, varianta de 64GB a lui iPhone 6 de la un magazin pentru 950 de dolari.

Telefoanele care explodeaza nu sunt un lucru nou din nefericire pentru ca in trecut au mai existat smartphone-uri care au explodat subit si neasteptat.

CITESTE SI:  De ce companiile chineze i-ar concedia pe angajatii cu iPhone-uri

Acest lucru se intampla de obicei din cauza utilizarii bateriilor lithium-ion care atunci cand se incalzesc la niveluri periculoase, se pot umfla si eventual exploda.

Acestea cauzeaza de obicei un mic incendiu atunci cand se intampla asta. Se pare ca in India a explodat un iPhone 6. Potrivit unui raport de The Times of India, un barbat pe nume Kishan Yadav sustine ca in timp ce folosea telefonul impreuna cu un prieten in timpul unui apel, acesta a observat ca iPhone 6 a devenit extrem de fierbinte si a vazut scantei iesind din telefon.

CITESTE SI:  Zopo Touch - smartphone midrange cu design de smartphone de varf

Apoi, proprietarul si-a aruncat telefonul iPhone 6 pe geamul masinii, iar acesta a explodat de indata ce a atins pamantul. Potrivit proprietarului, acesta a avut noroc de faptul ca folosea difuzorul telefonului in timpul apelului, altfel acesta ar fi capatat niste arsuri grave. Inca nu este clar ce anume a cauzat explozia lui iPhone 6, dar in astfel de incidente de vina sunt de obicei incarcatoarele neoriginale.

CITESTE SI:  De ce Qualcomm ar putea schimba numele cipului mobil pentru 2019

Mai apoi, proprietarul a fost indrumat catre un service de reparatii Apple, iar acesta si-a lasat telefonul acolo. Cei de acolo i-au spus acestuia ca vor investiga problema si ca il anunta de motivul pentru care iPhone 6 a sarit in aer. Cu toate acestea, Yadav a depus o plangere o plangere la politie cu privire la acest incident.