fbpx

Un grup de piraterie chinez va inceta spargerea jocurilor single-player

Un grup de piraterie chinez va inceta spargerea jocurilor single-player

Mai devreme in acest an, unul dintre cei mai mari grupuri de piraterie/cracking din China, 3DM, a oferit o predictie cum ca pirateria de jocuri ar putea ajunge la sfarsit in urmatorii cativa ani.

Avand in vedere ca multi dezvoltatori au inceput sa treaca la conexiuni always-on si au introdus caracteristici pentru a dezactiva jocurile sau enerva gamerii care le-au piratat, nu putem spune ca suntem surprinsi.

De fapt, chiar recent, se pare ca 3DM a ajuns din nou in lumina reflectoarelor, dar de aceasta data grupul de piraterie chinez a anuntat ca acestia vor face o pauza de la spargerea jocurilor single-player.

CITESTE SI:  Tesla zice de ce a luat foc masina Model S din Shanghai

Motivul lor? Se pare ca acestia incearca sa vada daca, din cauza faptului ca nu mai ofera crack-uri pentru jocurile single-player, acest lucru va afecta vanzarile.

La urma urmei, unul dintre argumentele principale pentru dezvoltatori, studio-urile de film si editori este ca pirateria le afecteaza vanzarile.

Potrivit liderului grupului de piraterie chinez, Bird Sister, “Tocmai am avut o intalnire interna. Incepand de Noul An Chinezesc, 3DM nu va mai sparge niciun joc single-player. Crack-urile grupurilor warez din strainatate vor fi inca postate pe forum (3DM) si ne vom ocupa in mod activ de acestea”.

CITESTE SI:  Xiaomi ar putea lansa propriile procesoare in 2016

Pentru cei care nu stiu, Anul Nou Chinezesc a fost pe data de 8 februarie, ceea ce inseamna ca aceasta noua decizia a intrat in vigoare.

Acestea fiind spuse, 3DM nu este singurul grup de cracking si exista multi altii care le vor lua locul care le vor sparge.

CITESTE SI:  VIDEO: AliPay iti permite sa "Zambesti Ca Sa Platesti" la KFC in China

Cu toate acestea, acestia reprezinta unul dintre cele mai mari grupuri in acest moment si, prin suspendarea temporara a spargerii jocurilor single-player, va fi interesant de vazut cum va afecta acest lucru pirateria, dar ce spui tu? Crezi ca lipsa de participare a 3DM va duce la o crestere a vanzarii de jocuri video single-player?