fbpx

Un fulger a ucis un barbat – de vina este un selfie stick, se pare

Un fulger a ucis un barbat - de vina este un bat pentru selfie-uri, se pare

Un barbat care a fost lovit si ucis de fulger in Brecon Beacons a fost, se pare, lovit pentru ca acesta ducea cu sine un selfie stick. Doi barbati au murit si alti doi au fost raniti duminica in incidente separate cand o furtuna a luat nastere pe neasteptate.

Potrivit unor rapoarte, se pare ca a existat un deces recent in parcul national Brecon Beacons din Regatul Unit. Un barbat a fost lovit si ucis de fulger.

Se mai intampla ca oamenii sa fie loviti de fulger si am mai auzit stiri de acest gen, dar se pare ca decesul barbatului putea fi evitat daca acesta nu ar fi dus dupa el un selfie stick.

CITESTE SI:  Un spital din Japonia foloseste roboti pentru turele de noapte

Se crede ca acel dispozitiv a functionat ca un paratrasnet. Este posibil ca acesta sa fi atras fulgerul care l-a ucis pe barbat. Se spune ca victima avea vreo 50 de ani si ca a fost o persoana investita cu atributii de judecator al Ducelui de Edinburgh.

CITESTE SI:  Un malware Facebook Messenger genereaza in secret moneda virtuala Monero

Pericolele selfie stick-urilor sunt reale, chiar daca pare improbabil sau ridicol. De fapt, Disney World a interzis complet folosirea acestor dispozitive, avand in vedere ca folosirea acestora in carusele sau alte asemenea lucruri se poate dovedi periculoasa.

Odata, intreg parcul a fost fortat sa se inchida in timpul unui raid facut dupa ce s-a descoperit ca unul dintre oameni incerca sa foloseasca un selfie stick in timp ce se dadea in carusel.

CITESTE SI:  Japonia ar planui un al treilea parc cu tema Disneyland

Pana acum, selfie stick-urile au fost interzise la festivalurile de muzica pentru ca acestea i-ar putea accidenta pe oamenii prezenti acolo, dar am auzit si ca acestea au fost interzise in muzee.

Intr-un muzeu, selfie stick-urile ar putea distruge opere de arta si artefacte pretioase. Pentru moment, tratati aceste informatii cu precautie, dar se pare ca selfie stick-urile vor iesi curand din schema.