Un film Mario este dezvoltat de Nintendo, se pare

Un film Mario este dezvoltat de Nintendo, se pare

Mario ar putea aparea inca o data pe marele ecrane. Wall Street Journal spune ca Illumination Entertainment – compania de productie din spatele Minions si Despicable Me – se afla aproape de incheierea unui acord cu Nintendo pentru a dezvolta un film bazat pe personajul Mario.

Potrivit stirii, Illumination a fost in discutii cu Nitendo de aproape un an de zile, iar atractia principala pentru compania Nintendo a fost aceea ca se va implica puternic in procesul de creatie.

Nu este ceva neobisnuit ca francizele populare de jocuri sa fie transformate in filme si, desi succesului filmului Assassin’s Creed nu a fost unul prea mare, Nintendo spera sa obtina un rezultat diferit.

CITESTE SI:  ASUS ZenWatch 3 a fost dezvaluit oficial

Potrivit unei noi stiri, compania japoneza se gandeste la dezvoltarea unui film Mario in colaborare cu Illumination Entertainment. Aceasta companie de productie a lucrat la filme populare precum Minions si Despicable Me.

Wall Street Journal spune ca Illumination Entertainment este aproape de a incheia un acord cu Nintendo pentru un film animat care se va baza pe personajul sau popular, Mario.

Stirea mentioneaza ca Illumination a purtat discutii cu Nintendo despre acest proiect de aproape un an. Se spune ca Nintendo se implica considerabil in procesul de creatie.

CITESTE SI:  Noua baterie a Sony ar putea avea o durata de viata cu 40% mai mare

Nu este deloc surprinzator ca Nintendo se lupta pentru asta, deoarece filmul live-action Mario, care a fost lansat in 1993, a esuat. Aceasta stire nu va surprinde pe prea multa lume, avand in vedere ca presedintele companiei, Tatsumi Kimishima, a dezvaluit anul trecut ca compania se afla in discutii cu diferite studiouri de la Hollywood, deoarece doreste sa aduca Mario pe marele ecrane. Daca se ajunge la un acord si incepe lucrul la acest proiect, creatorul personajului Mario – Shigeru Miyamoto – se spune ca este producatorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *