fbpx

Un fan al jocului CS:GO da 60.000 de dolari pe un skin super-rar de pusca

Un fan al jocului CS GO da 60.000 de dolari pe un skin super-rar de pusca

Un om bogat si fan al jocului CS:GO a investit in skin-ul (tema) vietii sale. In ianuarie, un cumparator de pe site-ul de tranzactionare OPSkins a cumparat o tema de pusca sniper pentru CS:GO la un pret de 61.052,63 de dolari, una dintre cele mai scumpe tranzactii pentru jocul CS:GO.

Asadar, stim ca skin-uri din jocul Counter-Strike Global Offensive (CS:GO) pot aduna sume destul de mari de bani, dar cat de mult ati plati pentru un skin rar in joc? Cateva sute de dolari? O mie?

CITESTE SI:  VIDEO: Acesti roboti au dansat in sincron pentru un record Guiness

Se pare ca exista unii care sunt deosebit de pasionati de acest joc, deoarece, potrivit stirilor, un fan CS:GO a cheltuit 60.000 de dolari pe o tema rara de pusca.

Mai exact, acea persoana a cheltuit 61.052,63 de dolari, ceea ce este cea mai scumpa tranzactie CS:GO care a avut loc vreodata, cel putin pe baza inregistrarilor publice.

Skin-ul in cauza pentru pusca, Dragon Lore, a fost achizitionat prin intermediul OPSkins, iar primul motiv pentru care a fost cumparat cu atat de multi bani este faptul ca este un skin pentru pusca foarte rar din Pachetele Cobblestone.

CITESTE SI:  Cum sunt noile birouri de tip capsula din Japonia

Aceste pachete sunt scoase doar in timpul unui Major, ceea ce sunt evenimentele terte sponsorizate de Valve, ceea ce inseamna ca nu sunt ceva pe care jucatorii obisnuiti le pot obtine pe parcursul jocului normal.

In al doilea rand, ceea ce determina ca tema sa fie atat de scumpa este faptul ca vine cu un sticker care a fost “autografat” de Tyler “Skadoodle” Latham, a carui echipa Cloud9 a deevenit prima echipa americana care a castigat un eveniment al jocului CS:GO sponsorizat de Valve.

CITESTE SI:  Hackerii HBO cer o rascumparare de milioane de dolari in Bitcoin

De asemenea, skin-ul de pusca pentru jocul CS:GO in cauza a fost marcat ca “factory new”, ceea ce inseamna ca este la fel de bun pe cat pot fi cele mai bune skin-uri, in ceea ce priveste calitatea. Potrivit vanzatorului skin-ului de pusca, el insusi il cumparase pentru 35.000 de dolari pentru a-l revinde la un pret de doua ori mai mare.