fbpx

Un dezvoltator foloseste ARKit pentru a aduce filmul horror “Ring” la viata

Un dezvoltator foloseste ARKit pentru a aduce filmul horror Ring la viata

Filmele tale horror preferate ar putea in curand sa iti invadeze casa, multumita tehnologiei ARKit a Apple. Dezvoltatorul iOS, Abhishek Singh, a creat o multime de demo-uri pentru realitate augmentata de cand tehnologia ARKit a fost lansata anul trecut, dar ultimul este cel mai tulburator.

Stim ca Apple este interesata de tehnologia realitatii augmentate, deorece CEO-ul companiei, Tim Cook, a preamarit avantajele tehnologiei ARKit de mai multe ori in trecut.

De asemenea, am vazut compania Apple colaborand cu alte companii pentru a exploata tehnologia, fie ca este vorba despre punerea unor ochelari pe fata unei persoane, sau sa ajute la alegerea locului unde trebuie sa-si puna mobila.

CITESTE SI:  Se pare ca Apple detine 92% din profiturile industriei de smartphone-uri

Totusi, se pare ca dezvoltatorul Abhishek Singh a venit cu un mod destul de inedit si inspaimantator de a folosi tehnologia ARKit, si anume prin recrearea scenei celebre din filmul horror japonez, Ring (Avertizarea).

Pentru cei care nu cunosc filmul horror Ring, acesta prezinta o poveste a unei casete video care este blestemata. Oricine o urmareste va muri. Cei din filmul horror “Ring” care urmaresc caseta vor vedea o scena a “fantomei”, Sadako, urcand un put si apoi iesind din televizor si tarandu-se prin sufrageria lor, iar asta este exact ceea ce a creat demo-ul ARKit al dezvoltatorului Singh.

CITESTE SI:  Cum vrea reteaua sociala Facebook sa-si imbunatateasca securitatea

Desi dezvoltatorul Singh cu siguranta nu este primul care recreeaza aceasta scena inspaimantatoare din filmul horror Ring, trebuie sa recunoastem ca versiunea sa este probabil cea mai buna pe care am vazut-o pana acum.

CITESTE SI:  Care e primul laptop 5G din lume

Dezvoltatorul chiar merge un pas mai departe. Prin aplicatia sa, Sadako din filmul horror Ring va putea chiar sa-i urmareasca pe utilizatori prin casa lor. Este adevarat ca recrearea fantomei Sadako din filmul horror Ring nu este cea mai realista, dar chiar si asa este destul de infricosatoare.