fbpx

VIDEO: Un delfin salveaza iPhone-ul unei dansatoare de la inec

Un delfin salveaza iPhone-ul unei dansatoare de la inec

Acesta este momentul uimitor in care un delfin a returnat iPhone-ul unui proprietar dupa ce s-a scufundat catre fundul oceanului pentru a-l recupera.

Daca iti scapi iPhone-ul in apa sau in piscina, poti oricand sa-l pescuiesti. Daca iPhone-ul mai apoi functioneaza sau nu, este o alta poveste, dar cel putin ai dispozitivul si o mica sansa de a-l usca si de a functiona din nou, sau il poti trimite la reparat.

Cu toate acestea, sa-ti scapi telefonul in ocean este o cu totul alta poveste, sau asa am crezut. O stire de Daily Mail a dezvaluit ca dansatoarea Teressa Cee a echipei de basket profesionist Miami Heat inota cu delfinii in Oceanul Atlantic cand si-a scapat iPhone-ul in apa.

CITESTE SI:  Sondaj: Cati proprietari de iPhone-uri vor sa treaca la un model nou

Dupa cum am spus deja, este sfarsitul lucrurilor asa cum le stim, dar, in cazul lui Cee, unul dintre delfinii pe nume Cacique a vazut iPhone-ul cazand in apa si s-a scufundat dupa acesta.

CITESTE SI:  iOS 11 are un bug ciudat de Calculator

Dupa cum poti vedea in clipul video de mai jos, delfinul se intoarce apoi la suprafata cu iPhone-ul in gura, inmanandu-l unuia dintre oamenii de la bord care il paseaza apoi dansatoarei.

Potrivit lui Cee, “Filmam pe aceasta platforma plutitoare in mijlocul Oceanului Atlantic. Asadar, am avut inspiratia proasta de a-i cere unuia sa tina telefonul pentru mine, iar acesta mi-a scapat accidental telefonul in apa, iar acesta s-a scufundat catre fundul apei. Cacique, delfinul, mi-a recuperat efectiv telefonul si mi l-a adus inapoi. Cel mai dragut lucru vreodata”.

CITESTE SI:  Ce promite Donald Trump companiei Apple in legatura cu iPhone-urile

Desi iPhone-ul cel mai probabil a avut de suferit in urma scufundarii in apa, credem ca tot a fost un act destul de grozav din partea delfinului. Pentru a vedea in actiune incercarea de salvare vitejeasca, urmareste clipul video de mai jos cu delfinul si telefonul dansatoarei.