fbpx

Un Bitcoin are acum un pret de 10.000 de dolari. Si inca mai poate creste

Un Bitcoin are acum un pret de 10.000 de dolari. Si inca mai poate creste

S-a intamplat. Un Bitcoin are acum un pret 10.000 de dolari. Piatra de hotar a aparut luna trecuta. Acest lucru vine la doua zile dupa ce Bitcoin a ajuns la 9000 de dolari si la 8 zile dupa ce a ajuns la 8000.

Pretul de 10.000 de dolari marcheaza un moment de cotitura care nu a mai fost vazut niciodata pe pietele financiare moderne. Ca sa va dati seama mai bine de amploarea cresterii, aflati ca pretul monedei virtuale a crescut de 1258% fata de anul trecut.

CITESTE SI:  Ce recomanda Apple celor cu dispozitive HomePod defectate de update-ul iOS 13.2

Moneda virtuala s-a dezlantuit in acest an. Multi au prezis ca va rupe plafonul de 10.000 de dolari pana la sfarsitul acestui an. Bitcoin a reusit asta intr-un mod spectaculos si cu putin peste o luna inainte ca anul sa se incheie.

Moneda virtuala a trecut de bariera de 10.000 de dolari si este foarte aproape in a ajunge la 11.000. Daca ati spune ca Bitcoin a avut o crestere salbatica, nu ar fi fals.

CITESTE SI:  Cum e noul smartphone OnePlus 7T Pro anuntat oficial

Moneda virtuala Bitcoin a castigat aproape 9000 de dolari de la inceputul acestui an. Acesta a crescut peste 2000 de dolari de la sarbatoarea de Ziua Recunostintei din luna noiembrie.

Multi giganti de pe Wall Street si-au aruncat greutatea asupra acestei monede virtuale. Altii o vad inca ca pe un balon. Unul dintre cei mai buni economisti din lume, Robert Shiller, s-a referit recent la moneda virtuala Bitcoin ca fiind “cel mai bun exemplu de balon”.

Ramane de vazut cat de puternica este moneda virtuala si daca pretul sau de aproape 11.000 de dolari se va mentine. Unele previziuni spun ca va creste in continuare si mai mult.

CITESTE SI:  Apple isi va aduce probabil cele 250 de miliarde de dolari in Statele Unite

Exista, de asemenea, indicii ca marile companii financiare se vor muta pe piata monedei virtuale Bitcoin anul viitor si ca vor incepe sa o domine. Piata Bitcoin a fost in mare parte dominata de firme mici si de comercianti individuali care doreau sa castige un ban rapid.