fbpx

Un barbat sustine ca s-a ars la incheietura din cauza lui Apple Watch

Un barbat sustine ca s-a ars la incheietura din cauza lui Apple Watch

Apple Watch este proiectat pentru a fi purtat pentru perioade indelungate de timp si tocmai de aceea nu este de mirare ca in trecut multi utilizatori s-au plans ca s-au ales cu iritatii.

Cu toate acestea, se pare ca in Danemarca, un barbat numit Jorgen Mouritzen sustine ca Apple Watch i-a ars destul de sever incheietura stanga.

Potrivit unui raport de Ekstra Bladet, barbatul a sustinut ca acesta a intrat in baia unui club pe data de 17 octombrie cand a simtit o senzatie de arsura urmata de o durere la incheietura sa stanga, pe langa un miros de carne arsa.

CITESTE SI:  Prin ce se deosebeste boxa inteligenta Samsung Galaxy Home de altele

Barbatul sustine ca sursa caldurii a fost dispozitivul sau Apple Watch si se pare ca era atat de fierbinte incat s-a ars la mana sa dreapta incercand sa-l scoata.

Acesta sustine chiar ca exista un martor care ii poate confirma spusele. Cu toate acestea, potrivit unei investigatii efectuate de Apple, compania din Cupertino sustine ca nu exista absolut nicio dovada care sa indice faptul ca Apple Watch a fost de vina pentru ranile barbatului.

CITESTE SI:  Cui a oferit Apple multe smartphone-uri iPhone XR gratuite

Mai mult, compania a declarat ca arderea curelii a fost cauzata de o sursa externa de caldura. Compania din Cupertino sustine de asemenea ca aceasta chestiune ii priveste doar pe ei si pe acel barbat, asa ca acestia nu vor mai face niciun fel de comentariu pe marginea acestui subiect cu smartwatch-ul Watch si cu arsura.

CITESTE SI:  De ce Qualcomm ar putea oferi 680 de milioane de dolari utilizatorilor Apple si Samsung

Acestea fiind spuse, in poze, arsurile barbatului par destul de serioase, asa ca indiferent daca acestea au fost sau nu provocate de Apple Watch, acestea au durut destul de rau.

Cu toate acestea, eu personal am senzatia ca totul este o facatura. Barbatul a vrut probabil sa atraga atentia mass-mediei si companiei Apple asupra sa.