fbpx

Un barbat impuscat cu o arma automata a supravietuit datorita lui iPhone 5c

Un barbat impuscat cu o arma automata a supravietuit datorita lui iPhone 5c

Politistii cred ca un iPhone 5c verde i-a salvat viata unui barbat dupa ce telefonul a absorbit suflul unei arme automate de la distanta mica.

iPhone 5c a fost creat cu cele mai bune intentii, dar nu a fost cel mai bine vandut produs al Apple. De fapt, multi se intreaba daca mai este nevoie de inca un iPhone “C” in acest an. Intre timp, se pare ca in Marea Britanie un astfel de telefon i-a salvat viata unei persoane.

Dupa cum se poate vedea in imagine, iPhone 5c pare a fi presarat cu alice. Individul in discutie a fost impuscat de la distanta mica cu o arma automata, se pare. Desi barbatul a suferit leziuni abdominale, politia sustine ca telefonul sau iPhone 5c a incasat cea mai mare parte din impact si tocmai de aceea ranile sale nu i-au pus viata in pericol.

CITESTE SI:  OnePlus nu poate alege de una singura cutia lui OnePlus 5

“Din fericire, telefonul mobil al victimei a incasat cea mai mare parte din forta si, drept rezultat, el a supravietuit. Este remarcabil, daca acesta nu ar fi avut telefonul mobil in buzunar ar fi murit cu siguranta”, a spus un inspector.

CITESTE SI:  Vanzarile smartphone-urilor Samsung Galaxy S9 au atins recorduri negative in Coreea de Sud

Incidentul a avut loc atunci cand victima s-a apropiat de un grup de adolescenti care se pare ca i-au oprit furnizarea cu apa catre apartamentul unde locuia. A avut loc o altercatie si un individ de 19 ani a fost cel care a apasat pe tragaci. Cele mai multe dintre alice s-au infipt in telefonul iPhone 5c al victimei care se afla in buzunarul sau. In acest fel, telefonul iPhone 5c i-a salvat viata si i-a dat destul timp barbatului sa se tarasca pana la blocul de apartamente unde locuia si sa ceara ajutor.

CITESTE SI:  Utilizatorii de iPhone sunt mai predispusi sa-si schimbe smartphone-ul la fiecare 2 ani

“El se tot invartea prin jur. L-am vazut ca tinea ceva metalic in mana. Apoi, in fata mea a aparut o lumina si am simtit o senzatie de arsura in partea de jos a corpului. Nu m-am mai putut tine pe picioare”, a spus victima la judecata. Arma automata a fost declansata de la o distanta de doar 1,5 metri. Individul care l-a impuscat a fost gasit vinovat pentru tentativa de omor si isi asteapta sentinta din iulie.