fbpx

Un barbat a fost arestat pentru rapire dupa ce a fost identificat pe Snapchat

Un barbat a fost arestat pentru rapire dupa ce a fost identificat pe Snapchat

Investigatorii au identificat rapid un suspect de rapire dupa ce o femeie a distribuit un clip video al atacului asupra dansei pe Snapchat, au spus autoritatile.

Multumita puterii retelelor de social media, se pare ca un barbat din Ohio, Statele Unite, a fost arestat pentru rapire, dupa ce un clip video al atacului a fost incarcat pe Snapchat de victima.

Potrivit unei stiri de Toledo Blade, politistii au arestat un barbat in varsta de 77 de ani pe nume James Allen dupa ce acestia au analizat proba din postarea Snapchat si l-au identificat. Stirea spune ca politistii au sosit la 1 AM pentru a vedea daca o femeie in varsta de 20 de ani este in regula.

CITESTE SI:  Ce procent din energie pierd unele smartphone-uri iPhone 12 in timpul unei nopti

Acestia i-au interogat atat pe femeie, cat si pe acel barbat suspectat de rapire, si au descoperit ca nu era nicio problema. Cu toate acestea, la 3:45 AM, un locuitor din Texas a alertat politia sustinand ca a vazut un clip video pe Snapchat in care aparea o femeie care era atacata si, dupa ce s-a analizat clipul video, barbatul identificat in clipul video nu era nimeni altul decat Allen.

CITESTE SI:  Doar in aceasta tara s-ar putea interzice aplicatia WeChat

Desi nu este clar cand a avut loc atacul, procurorul comitatului Ottawa, James VanEerten, a spus ca acesta a avut loc aparent intre cele doua apeluri. De asemenea, acesta inca nu stie de ce clipul a fost inregistrat si incarcat pe Snapchat, dar poate ca a fost creat pentru a crea o proba si presupunem ca va fi folositoare in timpul procesului impotriva barbatului suspectat de rapire.

CITESTE SI:  Ce zgomot artificial vor genera masinile electrice Tesla

De asemenea, procurorul a adaugat ca, “Este in mod evident oribil, dar cel putin ne-a permis sa punem punct situatiei si sa efectuam o arestare rapida in acest caz”. De asemenea, acesta i-a indemnat pe cei care au primit pe Snapchat clipul video sa-l stearga.

Victima rapirii in varsta de 20 de ani a fost evaluata la Centrul Medical Regional Firelands, in timp ce barbatul este arestat in inchisoarea comitatului cu o cautiune stabilita la 1 milion de dolari.