fbpx

Un baiat de 14 ani care a fost arestat pentru ca a adus un ceas la scoala primeste noi gadgeturi de la Microsoft

Un baiat de 14 ani care a fost arestat pentru ca a adus un ceas la scoala primeste noi gadgeturi de la Microsoft

Ahmed Mohamed, un elev de liceu din Texas, a fost arestat pentru ca a adus la scoala un ceas digital facut dintr-o carcasa de creioane, dar pana la urma a primit gadgeturi de la Microsoft.

La un moment dat saptamana trecuta poate ca ai auzit despre povestea unui baiat de 14 ani pe nume Ahmed Mohamed caruia ii place sa se joace cu gadgeturile.

Baiatul a fost acuzat pe nedrept ca a adus o bomba la liceul sau din Texas, cand acesta a adus de fapt un ceas facut acasa cu un display digital.

CITESTE SI:  Cum motiveaza Microsoft faptul ca isi inchide magazinele fizice

In loc sa fie laudat de profesorul de la scoala, acesta a chemat politia pe urmele lui, baiatul a fost incatusat si arestat si escortat afara din scoala. Internetul a fost revoltat, asa ca l-a sprijinit si l-a simpatizat pe baiat.

Povestea lui Mohammed si cu ceasul de la scoala a adunat rapid atentie globala si milioane de oameni si-au exprimat revolta pe retelele sociale in privinta incidentului bizar.

CITESTE SI:  De ce utilizatorii Android din Europa vor fi intrebati ce browser vor sa foloseasca

Presedintele Barack Obama a postat un tweet in care l-a invitat pe baiat sa viziteze Casa Alba cu ceasul sau grozav.

Hillary Clinton i-a spus copilului sa ramana curios si sa continue sa contruiasca gadgeturi. Directorul executiv al Facebook, Mark Zuckerberg, l-a invitat pe copil la Facebook printr-un tweet.

Jaime Casap de la Google l-a invitat sa le viziteze echipa impreuna cu ceasul. Microsoft a iesit in fata, iar compania l-a echipat pe baiat cu tot felul de gadgeturi tari.

CITESTE SI:  Un atac ransomware masiv a fost dezlantuit in lume

Exista o tableta Surface Pro 3 din motive evindente, o bratara Microsoft, o imprimanta 3D de la Cube si mult mai multe.

Cu siguranta acesta va fi ocupat ceva vreme. Intre timp, s-a confirmat de asemenea ca baiatul nu va fi arestat pentru nicio infractiune. Totul e bine cand se termina cu bine si cand primesti gadgeturi de la Microsoft, presupunem.