fbpx

Un Apple Watch din anii ’90 poate fi cumparat de pe eBay

Un Apple Watch din anii '90 poate fi cumparat de pe eBay

Cu mult timp inainte sa existe Apple Watch, a existat un ceas Apple. Este greu sa ne imaginam lumea modei incipiente a companiei din Cupertino. Astazi, suntem obisnuiti cu liniile frumoase ale brandului si cu estetica moderna.

Dar mai demult compania a vandut tot felul de lucruri ciudate, de la tricouri de polo cu guler mare la hanorace cu logo-ul companiei proiectate pentru a arata bine. In anii ’90, compania chiar a oferit un ceas de mana.

S-au starnit multe valuri in legatura cu primul dispozitiv purtator al companiei, Apple Watch, inca dinainte ca acesta sa fie anuntat macar.

CITESTE SI:  Ce anume ar putea inlocui bretonul pe smartphone-ul OnePlus 7

Apple Watch a fost lansat in aprilie, dar daca esti de parere ca nu de un smartwatch ai nevoie, exista o alta optiune pentru tine.

Pentru 2500 de dolari poti fi fericitul posesor al unui Apple Watch din anii ’90. Acesta poate fi cumparat pe eBay. Cu toate acestea, nu vorbim aici de un dispozitiv smart, prin urmare acesta este un dispozitiv simplu.

Watch care poate fi cumparat pe eBay este de fapt un ceas de mana pe care compania l-a vandut in anii ’90. Atunci compania vindea chiar si camasi de polo cu guler ridicat sau hanorace supradimensionate, asa ca acest ceas cu design ciudat nu este foarte surprinzator.

CITESTE SI:  Un muzeu cambodgian ii va da afara pe vizitatorii care joaca Pokemon GO

Acest ceas de mana din anii ’90 de pe eBay nu va putea fi conectat la iPhone-ul tau, nu va putea trimite mesaje, sa ruleze aplicatii sau sa faca orice alt lucru pe care Apple Watch il poate face.

In schimb, tot ceea ce poate acest ceas de 2500 de dolari din anii ’90 care poate fi cumparat pe eBay este sa afiseze ora si probabil sa atraga atentia tuturor oamenilor din apropierea ta.

CITESTE SI:  De ce HomePod primeste sistemul de operare tvOS de la Apple

Vanzatorul pe eBay theappleipodbay cere pentru ceasul de mana 2499 de dolari, iar acesta spune ca este nou-nout. Chiar daca unii batranei nascuti in anii ’90 il au in vizor, se pare ca nimeni nu va cumpara acest ceas la un asa pret. Daca chiar iti doresti un Apple Watch dar nu dispui de 2500 de dolari, modelele Apple Watch Sport incep de la 349 de dolari.

Sursa: CNET