fbpx

Un aparat pentru jocuri cu un design retro si modern pe care poti juca jocuri clasice

Un aparat pentru jocuri cu un design retro si modern pe care poti jocuri clasice

Un aparat pentru jocuri este carcasa in care se afla componentele unui joc video. Acesta era foarte popular prin anii 80. Cele mai multe aparate pentru jocuri clasice proiectate de la mijlocul anilor 80 au fost conforme cu standardul JAMMA. Unele includeau conectori suplimentari pentru facilitati care nu erau incluse in standard.

Internetul este plin de planuri pentru a-ti construi propriul tau aparat retro de jocuri clasice pe care sa poti juca toate jocurile clasice cu care ai crescut. Dar, printr-o singura imagine, Love Hulten te face sa-ti doresti sa cumperi unul dintre aparatele sale retro si clasice Pixelkabinett 42 in loc sa incerci sa-ti construiesti unul de unul singur.

CITESTE SI:  Cate console de jocuri Nintendo Switch s-au vandut pana in prezent

Vestea proasta este ca ultima creatie a lui Hulten este scumpa, chiar foarte scumpa. Costa doar 4200 de dolari. Dar cu acesti bani cumperi maiestrie si atentie la detalii de care putini sunt capabili.

CITESTE SI:  Ce avantaje are faptul ca YouTube suporta acum clipuri video verticale

Aparatul retro are la baza patru picioruse in stil racheta pe care este asezat. Pixelkabinett 42 are in partea din fata un planetariu mic stralucitor si este vopsit intr-o nuanta de verde si gri.

Ecranul poate fi rabatat in jos pentru o depozitare mai usoara si pentru a proteja joystick-urile si butoanele atunci cand nu le folosesti. Are instalata o placa JAMMA PCB care dispune de mai multe jocuri clasice. Cu toate acestea, poti opta si pentru un PC daca vrei mai bine sa folosesti MEME sau un alt emulator.

CITESTE SI:  Noul aparat care repara si tine in viata ficatul pentru transplant

Cei care si-au pierdut anii tineretii prin cafenelele din anii ’80 vor aprecia acest aparat retro, iar cei care sunt destul de indemanatici, iscusiti si hotarati, probabil ca vor incerca sa-l asambleze de unii singuri. Pare o chestie destul de interesanta.