fbpx

Un analist prezice ca exista 50% sanse ca iPhone 7 sa nu aiba buton home

Un analist prezice ca exista 50% sanse ca iPhone 7 sa nu aiba buton home

Nu e prima data cand cineva prezice ca Apple are de gand sa elimine butonul fizic home de pe iPhone. Analistul Gene Munster a prezis acum ca exista 50% sanse ca Apple va inlatura butonul fizic home de pe iPhone 7.

Acesta a facut aceasta predictie intr-un mesaj recent trimis catre investitori, explicand faptul ca acesta face aceasta predictie pe baza analizei pietei.

Acesta spune totusi ca nimic nu poate fi spus sigur in legatura cu noile smartphone-uri iPhone 7, pana ce acestea vor aparea va trebui sa treaca aproape un an, iar Apple are mult timp la dispozitie pentru a face schimbari la planurile lor pentru urmatoare generatie de iPhone-uri.

CITESTE SI:  Ce cip propriu nou ar putea avea Xiaomi in dezvoltare

Chiar de cand iPhone-ul a fost lansat in 2007, acesta are butonul fizic home si va fi cu siguranta o schimbare majora de traditie pentru Apple daca decide sa-l inlature pe bune.

Analistul prezice ca prin imbunatatirea mai departe a sistemului 3D Touch, Apple poate in esenta sa integreze butonul home pe displayul in sine, eliminand astfel nevoia unui buton home fizic, lucru care ii va permite companiei sa adauge un display usor mai mare si sa faca iPhone-ul chiar mai subtire.

CITESTE SI:  Carei solicitari a guvernului Indiei ar putea ceda Apple

Dar Touch ID, senzorul de amprente digitale care se afla dedesubtul butonului home? Analistul spune ca Apple poate face ceea ce multi producatori Android au facut si anume sa plaseze senzorul pentru amprente digitale pe partea laterala a dispozitivului.

CITESTE SI:  Steve Wozniak crede ca inlaturarea jack-ului pentru casti din iPhone va deranja pe multa lume

Analistul are un istoric cu cazuri in care a avut si in care nu a avut dreptate cand vine vorba despre predictiile sale pentru Apple, asa ca nu le lua prea in serios deocamdata, va trebui sa asteptam mai multe semne pentru a fi absolut siguri ca Apple ia marea decizie de a inlatura emblematicul buton home de pe iPhone 7.