fbpx

Uluitor! SanDisk a produs un card microSD de 400GB

Uluitor! SanDisk a produs un card microSD de 400GB

[IFA 2017] Cardul de 400GB al SanDisk le ofera consumatorilor mobili libertatea de a captura si experimenta mai mult continut decat oricand inainte. Western Digital Corporation, un lider global in tehnologii si solutii de stocare a datelor, a anuntat ieri dispozitivul SanDisk microSD, cardul microSD de 400GB de cea mai mare capacitate din lume pentru dispozitivele mobile.

In trecut, cardurile de memorie nu puteau stoca multe date pe ele, iar cele care puteau erau ale naibii de scumpe. Cu toate acestea, in ziua de azi este o alta poveste, pentru ca putem cumpara carduri microSD de cativa GB la preturi destul de mici, desi se pare ca cei de la Western Digital au impins limitele cu cel mai nou dispozitiv microSD al lor.

CITESTE SI:  In ce forma ar putea reveni Touch ID pe iPhone-urile din acest an

Compania a dezvaluit recent cel mai nou card microSD SanDisk care va veni cu un spatiu de stocare urias de 400GB! Potrivit SanDisk, acesta este dispozitivul microSD de cea mai mare capacitate din lume la momentul actual si nu putem sa-i contrazicem in aceasta privinta.

CITESTE SI:  Ce companie va vinde ecrane pliabile catre alti producatori de smartphone-uri pliabile

Avand in vedere ca in ziua de azi incepem sa capturam si sa inregistram fotografii si clipuri video de calitate mai mare, mai ales daca te incurci cu rezolutia 4K, are practic logica ca mediile noastre de stocare trebuie sa-si creasca capacitatea cu scopul de a putea stoca cat de multe date este posibil in ele.

Potrivit companiei, cardul SanDisk Ultra microSDXC UHS-I de 400GB este capabil sa transfere 1200 de fotografii pe minut, are certificare App Performance Class A1 si va putea stoca pana la 40 de ore de clipuri video la rezolutie Full HD.

CITESTE SI:  Facebook a colectat date despre apeluri si mesaje text de pe telefoanele Android

Din pacate, (si in mod nesurprinzator) cardul SanDisk de 400GB nu va fi ieftin si va avea un pret de 250 de dolari, ceea ce este o suma destul de mare de platit pentru un card microSD, dar presupunem ca daca ai nevoie de acesta, atunci pretul acestui dispozitiv SanDisk ar putea fi unul justificat. Dispozitivul microSD Sandisk de 400GB este cu adevarat o inovatie in domeniu.

Facebook